Libnet.ro
UNICEF

15:15

Copresedintele PNL Alina Gorghiu, sfaturi pentru romanii din strainatate: Puteti opta pentru votul prin corespondenta la parlamentare

Antena3 Antena3,
Copresedintele PNL Alina Gorghiu, sfaturi pentru romanii din strainatate: Puteti opta pentru votul prin corespondenta la parlamentare

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le transmite romanilor din strainatate ca la alegerile parlamentare din toamna pot opta pentru votul prin corespondenta daca sunt inscrisi in Registrul Electoral, ea subliniind ca institutiile in drept trebuie sa procedeze la o campanie de informare cat mai vizibila in acest sens. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, dezvaluiri despre ministrii Guvernului Ciolos

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marti ca doi, trei dintre ministrii Cabinetului Ciolos vor fi viitori parlamentari ai PNL sau vor veni in PNL, afirmand ca are trei.

Alina Gorghiu se pregateste de o alianta cu Nicusor Dan, dar si cu Basescu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca liberalii nu vor face niciun fel de alianta cu PSD nici la consiliile locale din sectoarele Capitalei, nici pentru Consiliul General si vor avansa discutii cu.

Alina Gorghiu: Mi se pare halucinant ca Dragnea vrea anticipate cu cateva luni inainte de alegeri

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, la Antena 3, ca PSD nu a fost de acord, in urma cu sapte-opt luni, cand PNL a propus, cu ideea alegerilor anticipate, iar faptul ca liderul PSD Liviu Dragnea vorbeste acum, cu cateva luni inainte de alegerile la termen, despre anticipate, i se pare fantasmagoric.

Alina Gorghiu ironizeaza PSD: Dupa ce au tot fluturat bau-bau-ul motiunii, au concluzionat ca nu e timp

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a ironizat joi decizia PSD-UNPR-ALDE de a nu depune motiune de cenzura, comentand ca dupa ce au tot fluturat bau-bau-ul motiunii de cenzura, astazi s-au reunit si au.

Alina Gorghiu, in exclusivitate la Antena 3: in cabinetul Ciolos nu exista ministru sustinut de PNL

Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, a fost invitata Oanei Stancu Zamfir, luni, la Editie Speciala. Alina Gorghiu a vorbit despre reforma privind integritatea in politica si a spus ca nu.

Alina Gorghiu anunt-bomba. Ministri tehnocrati, recrutati de PNL

Liberalii cauta forte proaspete in randul ministrilor tehnocrati. Alina Gorghiu a anuntat deja ca are cativa preferati intre membrii cabinetului Ciolos si pe care ii vede viitori.

Copresedintele PNL Dambovita, Dumitru Miculescu, si-a dat demisia din PNL din cauza rezultatelor slabe obtinute la alegerile locale

Copresedintele PNL Dambovita, Dumitru Miculescu, si-a dat demisia din PNL din cauza rezultatelor slabe obtinute la alegerile locale din 5 iunie, acuzand, totoodata, si tradarile si neputinta colegilor de partid, de la astepta sa faca, ala randul lor, un pas inapoi.

PNL ia in calcul o varianta din exterior pentru conducere

Liberalii se reorienteaza pentru conducerea PNL Bucuresti. Pentru ca batalia interna este foarte mare, cei din PNL iau in calcul o varianta din exterior pentru conducerea PNL Bucuresti, potrivit unor surse din presa.

Romanii din Italia trebuie sa participe la viata sociala si politica din aceasta tara

ACTUALIZARE 14:00 Sergio Mattarella: Am confirmat sustinerea convinsa a Italiei pentru intrarea Romaniei in Schengen Presedintele Italiei, Sergio Mattarella, a confirmat marti sprijinul tarii sale pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

Theodor Paleologu si Cristian Bodea, exclusi din PNL

Biroul Politic National al PNL a votat miercuri pentru excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, au declarat pentru AGERPRES surse politice. Decizia de excludere a celor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2806 seconds )