Libnet.ro
UNICEF

14:16

Tragedie rutiera in Nepal. Cel putin 33 oameni au murit si alti 35 au fost raniti intr-un accident (VIDEO)

B1 B1,
Tragedie rutiera in Nepal. Cel putin 33 oameni au murit si alti 35 au fost raniti intr-un accident (VIDEO)

Tragedie rutiera in Nepal. Cel putin 33 oameni au murit si alti 35 au fost raniti dupa ce un autocar a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie, intr-o zona montana. Potrivit presei. continuă pe B1

Tragedie in Nepal. Cel putin 33 de morti si 35 de raniti in urma prabusirii unui autocar intr-o prapastie

Cel putin 33 de persoane au murit si altele 35 au fost ranite dupa ce un autocar a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie dintr-o zona montana din districul Kavrepalanchok, in Nepal, au anuntat autoritatile locale, citate de CNN.

Ploile musonice au ucis cel putin cinci oameni in Filipine. Peste 70.000 de persoane au fost stramutate

Cel putin cinci persoane au fost ucise si peste 70. 000 stramutate in urma ploilor musonice care au afectat partea nordica a statului Filipine, inclusiv capitala Manila, in ultimele zile.

Tragedie in Nepal. Un autocar s-a prabusit intr-o prapastie si zeci de persoane au murit

Cel putin 33 de persoane au murit si altele 35 au fost ranite dupa ce un autocar a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie dintr-o zona montana din districul Kavrepalanchok, in Nepal, au anuntat.

PANICA in Thailanda: Alte doua bombe au explodat in acelasi oras. Cel putin patru persoane au murit

Alte patru persoane au murit vineri in orasul Hua Hin, pe litoralul Thailandez, dupa alte doua atacuri cu bomba, conform unei postari pe Twitter ale People's Daily China. PANICA in Thailanda:.

Atac sinucigas la granita Turciei cu Siria: Cel putin 30 de persoane au murit

O explozie a avutloc, duminica, la un punct de trecere a frontierei dintre Siria si Turcia. Un terorist sinucigas si-ar fi detonat centura cu explozivi la Idlib, incident in urma caruia cel putin 30 de.

Siria: Atac sinucigas in apropierea granitei cu Turcia. Cel putin 30 de rebeli au murit

Cel putin 30 de rebeli au murit si cateva zeci au fost raniti, duminica, intr-o explozie care a avut loc la un punct de trecere a frontierei, controlat de rebeli. Astfel, un terorist sinucigas si-ar fi detonat centura cu material explozibil la Idlib, in apropierea granitei dintre Siria si Turcia.

Cel putin 24 de persoane au fost ranite din cauza turbulentelor, la bordul unui avion, in SUA

Cel putin 22 de pasageri si doi membri ai echipajului unui avion care zbura de la Boston la Sacramento au fost raniti in urma unor turbulente, iar aeronava a aterizat de urgenta in South Dakota, relateaza postul local de televiziune CBS13.

Cutremur in PERU. Patru morti si cel putin 40 de raniti

Patru oameni au murit iar alte cel putin 40 de persoane sunt ranite dupa un cutremur inregistrat in sudul statului Peru, in noaptea de duminica spre luni.

Panica intr-o statiune de pe Coasta de Azur: Cel putin 40 de oameni au fost raniti (FOTO, VIDEO)

Cateva petarde au semanat panica printre oamenii care se aflau in localitatea Juan-les-Pins, pe Coasta de Azur. 40 de oameni au fost ranisi usor in urma unei glume proaste:.

Patru morti si cel putin 21 de raniti

Cel putin patru persoane au fost ucise si cel putin 21 ranite, intre care noua turisti straini, in exploziile mai multor bombe ieri seara si azi dimineata in Thailanda, in special in statiunea balneara turistica Hua Hin, potrivit unui nou bilant comunicat de autoritati.

ştiri de la B1

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )