Libnet.ro
UNICEF

22:15

Traian Basescu, ancheta in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak: Acesta este al patrulea dosar la Parchetul General (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, ancheta in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak: Acesta este al patrulea dosar la Parchetul General (VIDEO)

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas in pronuntare in cazul plangerii facute de Corneliu Vadim Tudor,. continuă pe B1

Traian Basescu, ancheta in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak: Acesta este al patrulea dosar la Parchetul General

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas in pronuntare in cazul plangerii facute de Corneliu Vadim Tudor,.

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor din Irak. Decizia va fi luata astazi de Curtea Suprema. Dosarul a ajuns inalta Curte, dupa ce Judecatoria Sectorului 5 a decis sa.

Primul dosar redeschis pe numele lui Traian Basescu: Acuzat de Vadim ca a furat cu Blaga 4 milioane de dolari, in dosarul rapirii jurnalistilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) discuta, marti,confirmarea redeschiderii urmaririi penale fata de Traian Basescu si Vasile Blaga, in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. Plangerea a fost facuta de Corneliu Vadim Tudor la Parchetul coordonat de procurorul general Tiberiu Nitu.

Previziunea lui Traian Basescu pentru toamna: Politic, ne prinde cu UNPR in alianta cu PNL, ca asa va fi interesul national, si cu PSD in Opozitie

PSD va trece in Opozitie, iar PNL va guverna alaturi de UNPR. Este previziunea soc lansata de fostul presedinte, Traian Basescu. Acesta e de parere ca, potrivit ultimelor miscari de pe scena politica, social.

Traian Basescu vede o asociere surprinzatoare a partidelor din Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la sediul Partidului Miscarea Populara, ca in aceasta toamna UNPR va face o alianta cu PNL iar PSD va intra in Opozitie.

Prognosticul sumbru al lui Traian Basescu privind evolutia economiei romanesti

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca este de parere ca noul Cod Fiscal va fi votat in Parlament, iar Klaus Iohannis il va promulga. Totusi Basescu a avertizat ca anul 2017 va fi echivalentul anului de criza 2010.

Traian Basescu: Comitetul de supraveghere al BNR nu poate avea atributiuni care nu corespund Constitutiei (VIDEO)

Comitetul de Supraveghere Macro-prudentiala are un rol pur consultativ, considera fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Nu are atributiuni supraguvernamentale si cei care au scris atributiunile.

Traian Basescu isi scrie memoriile. Ce titlu de carte ii sugerati?

Fostul presedinte a declarat recent ca isi pregateste memoriile. Basescu a recunoscut ca vorbeste in fata unui microfon momentan, iar apoi va ruga pe cineva sa transcrie. Acum nu ma ajuta.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )