Libnet.ro
UNICEF

10:45

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Mihai Razvan Ungureanu

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, atac dur la adresa lui Mihai Razvan Ungureanu

Traian Basescu il ataca dur pe fostul sau prim-ministru, Mihai Razvan Ungureanu, numit de presedintele Klaus Iohannis sef al SIE. Basescu il acuza pe acesta ca prefera sa fie numit pe posturi ca inalt. continuă pe Antena3

Traian Basescu, atac la presedintele Iohannis: Pe la Cotroceni s-au realizat mari consensuri, ca sa nu le spun... consense

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a atac, duminica, pe actualul sef al statului despre care a spus ca si-a insusi meritele pentru realizarile mandatelor sale de presedinte.

Traian Basescu, atac la Iohannis: Pe la Cotroceni s-au realizat mari consensuri, ca sa nu le spun... consense

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a atac, duminica, pe actualul sef al statului despre care a spus ca si-a insusi meritele pentru realizarile mandatelor sale de presedinte.

Traian Basescu, ATAC la Victor Ponta: S-a operat in Turcia pentru a nu fi adus foarte repede cu mandat

Traian Basescu a lansat, vineri, o noua serie de atacuri in directia premierului Victor Ponta, despre care a spus ca a ales sa se opereze in Turcia pentru a nu ajunge la DNA. in Uniunea Europeana ar fi putut.

Traian Basescu, atac la guvernul Ponta: Nu ne permitem relaxarea fiscala

Situatia financiara a Romaniei nu poate sustine politica de relaxare fiscala promovata de guvernul condus de Victor Ponta, prin masuri precum reducerea TVA, a afirmat duminica fostul presedinte Traian.

Traian Basescu, nemultumit de numirea lui Ungureanu la SIE: Iohannis va plati factura acestui lucru

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis pentru numirile facute la sefia serviciilor secrete. Asta pentru ca, spune fostul presedinte, atat Eduard Hellvig cat si Mihai Razvan Ungureanu sunt apropiati ai.

Traian Basescu: Gabriel Oprea s-a ascuns sub mantaua interesului national

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Gandul Live, facand referire la decizia premierului Gabriel Oprea si a UNPR de a vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, ca prin aceasta decizie ca mi-e foarte clar ca Gabriel Oprea a tradat, ascunzandu-se sub mataua interesul national. Hai, las-o, nu stra interesul national intr-o numire.

Traian Basescu sustine ca nu l-a intrebat niciodata pe Coldea despre vreo ancheta la adresa Elenei Udrea

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, la Gandul Live, ca nu l-a intrebat niciodata pe Coldea despre o ancheta la adresa Elenei Udrea si ca in timpul mandatului sau nu au existat denunturi la adresa acesteia.

Traian Basescu considera ca e exagerata acuzatia de conflict de interese la adresa lui Ponta

Traian Basescu, fostul presedinte al tarii, a declarat, intr-un interviu, ca acuzatia de conflict de interese a procurorilor la adresa premierului Victor Ponta este exagerata si fortata.

Traian Basescu crede ca acuzatia de conflict de interese la adresa lui Ponta e fortata: Ma ingrijoreaza usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern

Traian Basescu considera ca acuzatia de conflict de interese la adresa lui Victor Ponta pentru numirea lui Dan Sova in functia de ministru este fortata si se declara ingrijorat de usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern.

Traian Basescu: Acuzatia de conflict de interese la adresa lui Ponta, fortata si exagerata

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Gandul Live, ca i se pare fortata si exagerata acuzatia de conflict de interese impotriva premierului Ponta, spunand ca aceasta acuzatie nu va rezista in instanta si ca este ingrijorat de usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )