Libnet.ro
UNICEF

08:00

Traian Basescu, baie de multime la Prislop. M-am bucurat cu miile de romani din Maramures, Suceava si Bistrita

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, baie de multime la Prislop. M-am bucurat cu miile de romani din Maramures, Suceava si Bistrita

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, in prezent lider al PMP, a participat la Hora de Prislop, ocazie de care a profitat pentru a face o baie de multime. continuă pe Adevărul

Fosta nora a lui Virgil Magureanu, data in judecata de Traian Basescu

Fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, a fost data in judecata de presedintele PMP, Traian Basescu. Actiunea a fost inregistrata la Judecatoria Sectorului 1, in data de 1 aprilie.

Traian Basescu, acuzatii dure la adresa procurorilor DNA si a Liviei Stanciu: Curtea Suprema a devenit, incepand cu 2015, camp tactic pentru SRI

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu arata, intr-o postare pe Facebook, ca Romania are o inalta Curte de Casatie si Justitie care, prin grija doamnei Stanciu, incepind cu 2015, a devenit camp tactic pentru SRI si nu intotdeauna un aparator al statului de drept. Afirmatia o face in contextul in care a comentat cazul lui Robert McDonell, fost guvernator al statului Virginia.

Traian Basescu ii critica pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos: Daca nici macar doua concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea sa conduca tara?

Liderul PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, i-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos, ca si-ar fi programat concediile in aceeasi perioada. Potrivit fostuui sef al statului, situatia este greu de imaginat, in contextul in care situatia de securitate in regiune este extrem de tensionata.

Traian Basescu nu exclude o intelegere intre PSD si PNL la alegerile parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu surprinde din nou. Fostul presedinte a declarat in exclusivitate pentru B1 TV ca nu exclude o intelegere intre PSD si PNL la alegerile parlamentare in vederea unei guvernari.

Traian Basescu da lectii pe Facebook: Presedintele si premierul nu pleaca simultan in concediu

Traian Basescu critica faptul ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos se afla simultan in concediu, mentionand ca in momentul de fata vicepremierul Costin Borc.

Traian Basescu:Eu cred ca justitia a inceput sa plateasca spectacolele facute de DNA anul trecut, modul de a se face justitie incepand cu 2015 a dus la scaderea increderii (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de joi a emisiunii Dosar de Politician de pe B1TV. Fostul presedinte a vorbit despre ultimulul sondaj al Eurostat care arata o.

Traian Basescu si nationalistii mesteca din nou in mamaliga reunificarii Romania-Moldova. Unde-s argumentele economice?

In ultima perioada mai ales dupa recenta interventie a lui Traian Basescu in tema reunificarii Republicii Moldova cu Romania au aparut reactii politice care par sa nu tina seama de dimensiunea economica a unei astfel de optiuni. Pentru ca la noi parerile economistilor sunt impartite, convergand mai mult catre prudenta decat catre actiuni concrete, ar fi de recomandat un scurt remember al punctelor tari/slabe din discursul unionist.

Alina Petre, despre plangerea depusa de Traian Basescu: Sa-mi arate cum l-am prejudiciat. A avut contract de imagine cu cineva?

Alina Petre a fost invitata lui Nelu Barbu in emisiunea TalkB1. Subiectul principal al emisiunii a fost plangerea depusa in instanta de fostul presedinte Traian Basescu impotriva sa si.

Traian Basescu, indecis in ceea ce priveste candidatura la parlamentare: in politica au fost tot felul de specimene

Presedintele PMP Traian Basescu este indecis in ceea ce priveste o eventuala candidatura la alegerile parlamentare din toamna, potrivit mediafax. ro. De altfel, acesta are si o serie de cerinte pentru.

Traian Basescu a dat-o in judecata pe Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu

Presedintele PMP, Traian Basescu, a actionat-o in judecata pe Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, actiunea fiind inregistrata pe data de 1 aprilie la Judecatoria Sectorului 1, scrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )