Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu, la Bratislava: Romania are nevoie de programe regionale importante (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, la Bratislava: Romania are nevoie de programe regionale importante (VIDEO)

Aflat la Bratislava, la summit-ul sefilor de stat din Europa Centrala, TraianBasescu a declarat, joi, ca Romania are nevoie de mai multe programe regionale importante. Avem nevoie de programe regionale impor. continuă pe B1

Daniel Daianu: Romania are nevoie urgenta sa-si mobilizeze resursele interne

Tara noastra are nevoie urgenta sa isi mobilizeze resursele interne si sa absoarba fonduri europene la o scara mult mai mare, astfel incat sa-si poata spori cresterea economica si sa ateneueze socurile externe, potrivit concluziilor analizei Capitalismul romanesc, incotro?, lansata ieri de autorii Daniel Daianu si Bogdan Murgescu, in cadrul unei dezbateri organizate de Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti.

Lazea: Romania are nevoie de peste 20 de ani pentru a reduce decalajul fata de UE privind PIB.

Romania va avea nevoie de peste 20 de ani pentru a reduce decalajul privind PIB-ul pe cap de locuitor din UE, a explicat economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei, Valentin Lazea, la un seminat pe tema capitalismului, scrie Mediafax. El a subliniat ca ca Romania este o societate cu respiratie scurta: O eroare a elitelor intelectuale romanesti este sa forteze ritmul economic crezand ca este dezirabil sau posibil sa revenim la 5-6%, ritmul de crestere de dinainte, cu sau fara fonduri .

Valentin Lazea, economistul-sef al BNR: Romania are nevoie de peste 20 de ani pentru a reduce decalajul fata de UE privind PIB

Romania va avea nevoie de peste 20 de ani pentru a reduce decalajul privind PIB-ul pe cap de locuitor din Uniunea Europeana, dar nu este obisnuita cu planurile pe termen lung, fiind o societate cu respiratie scurta, a declarat, luni, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei, Valentin Lazea, citat de Mediafax.

VIDEO Traian Basescu: A aparut in ultima vreme ideea ca nu avem nevoie de austeritate. Sunt abordari gresite

Abordarile care afirma ca nu este nevoie de austeritate pentru reechilibrarea macroeconomica sunt gresite, a afirmat joi, la Bratislava, presedintele Traian Basescu, la summitul sefilor de stat din Europa Centrala cu tema Strategia cresterii pentru redresare dupa criza.

Traian Basescu pleaca la Bratislava cu un avion inchiriat de la Tiriac Air

Presedintele Traian Basescu se va deplasa la Summitul care are loc miercuri si joi la Bratislava cu o aeronava inchiriata in regim charter de la compania Tiriac Air, purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, dand asigurari ca pretul contractat este la nivelul pietei, relateaza Agerpres.

Cu ce avion calatoreste Traian Basescu dupa ce a reziliat contractul cu Tarom

Traian Basescu a plecat la Summitul de la Bratislava cu un avion inchiriat de la Tiriac Air. Aeronava de tip Gulfstream 200 are noua locuri si a fost inchiriata in regim charter. Purtatorul de cuvant al administ.

Traian Basescu: La Bratislava voi ridica problema somajului in randul tinerilor, dar si cea a strategiei Dunarii

Inainte de a pleca la sumitul de la Bratislava, presedintele Basescu a declarat ca va tinge cateva subiecte foarte importante pentru statul roman, printre care, problema somajului in randul tinerilor si a.

Traian Basescu: La Bratislava voi ridica problema somajului in randul tinerilor, dar si cea a strategiei Dunarii (VIDEO)

Inainte de a pleca la sumitul de la Bratislava, presedintele Basescu a declarat ca va tinge cateva subiecte foarte importante pentru statul roman, printre care, problema somajului in randul tinerilor si a.

Traian Basescu: Reechilibrarea economica nu se poate face decat prin masuri de austeritate luate la timp

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la summit-ul sefilor de stat din Europa Centrala de la Bratislava ca masurile de austeritate sunt extrem de necesare pentru a reface economia tarilor afectate de.

VIDEO Traian Basescu: Afirmatiile mele au fost etichetate de liderii USL ca scandal si mahalagism. Sper ca dezbaterea publica sa nu continue in acesti termeni

Presedintele Traian Basescu a comentat, inainte de plecarea sa la Bratislava, declaratiile liderilor USL Victor Ponta si Crin Antonescu, care au calificat anuntul facut de presedinte legat de declansarea procedurii pentru un nou referendum scandal si mahalagism, afirmand ca spera ca dezbaterea publica sa nu continue in acest termeni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )