Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Traian Basescu: A aparut in ultima vreme ideea ca nu avem nevoie de austeritate. Sunt abordari gresite

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu: A aparut in ultima vreme ideea ca nu avem nevoie de austeritate. Sunt abordari gresite

Abordarile care afirma ca nu este nevoie de austeritate pentru reechilibrarea macroeconomica sunt gresite, a afirmat joi, la Bratislava, presedintele Traian Basescu, la summitul sefilor de stat din Europa Centrala cu tema Strategia cresterii pentru redresare dupa criza. continuă pe Hotnews

LIVETEXT VIDEO Traian Basescu, la B1 TV, despre revizuirea Constitutiei: Cred ca pe undeva pe dedesubt e o intelegere murdara. Daca toata puterea e la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu/Regionalizarea va fi o mare catastrofa facuta asa

Traian Basescu a afirmat ca in spatele procesului de revizuire a Constitutie ar putea exista o intelegere murdara prin care Crin Antonescu ramane candidatul USL la presedintie, dar defrisat de atributii, pe post de paiata. Basescu: Eu sunt pentru regionalizare, dar sa fie bine facuta. Acum mi se pare ca s-a inceput constructia invers si va fi o mare catastrofa. Eu as fi facut regionalizarea plecand de la comune. Emisiunea a inceput.

VIDEO Traian Basescu, la B1 TV, despre revizuirea Constitutiei: Cred ca pe undeva pe dedesubt e o intelegere murdara. Daca toata puterea e la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu/Regionalizarea va fi o mare catastrofa facuta asa

Traian Basescu a afirmat ca in spatele procesului de revizuire a Constitutie ar putea exista o intelegere murdara prin care Crin Antonescu ramane candidatul USL la presedintie, dar defrisat de atributii, pe post de paiata. Basescu: Eu sunt pentru regionalizare, dar sa fie bine facuta. Acum mi se pare ca s-a inceput constructia invers si va fi o mare catastrofa. Eu as fi facut regionalizarea plecand de la comune. Basescu: Numarul monarhistilor a crescut mult de la 3% si cred ca sunt cam 15-18% acumBasescu despre gazele de sist: Nu sunt mincinos. Cine primeste aviz de explorare, obligatoriu trbuie sa primeasca si aviz de exploatare. HotNews. ro a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

VIDEO Traian Basescu: Nu trebuie fortata nota in ceea ce priveste Kosovo

Nu trebuie fortata nota in ceea ce priveste Kosovo, a afirmat presedintele Traian Basescu, prezent joi la summitul sefilor de stat din Europa Centrala, in Slovacia.

VIDEO Traian Basescu: Afirmatiile mele au fost etichetate de liderii USL ca scandal si mahalagism. Sper ca dezbaterea publica sa nu continue in acesti termeni

Presedintele Traian Basescu a comentat, inainte de plecarea sa la Bratislava, declaratiile liderilor USL Victor Ponta si Crin Antonescu, care au calificat anuntul facut de presedinte legat de declansarea procedurii pentru un nou referendum scandal si mahalagism, afirmand ca spera ca dezbaterea publica sa nu continue in acest termeni.

VIDEO Traian Basescu l-a desemnat pe fostul presedinte CNAS Lucian Duta in Consiliul de Administratie al CNAS

Presedintele Traian Basescu l-a desemnat pe fostul presedinte al CNAS Lucian Duta drept membru in Consiliul de Administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate din partea Administratiei Prezidentiale, scrisoarea de nominalizare fiind transmisa in data de 10 iunie, informeaza Mediafax.

VIDEO Traian Basescu, catre noii judecatori ai Curtii Constitutionale: Revizuirea actuala a Constitutiei reprezinta un risc de blocare a statului/ Crin Antonescu: Presedintele este obisnuit sa dea mandate Curtii Constitutionale

Presedintele Traian Basescu a criticat, la ceremonia depunerii juramantului de catre cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale, procesul de revizuire a Constitutiei, care prezinta un risc de blocare a statului, si regionalizarea Romaniei, care, in varianta actuala, nu conduce decat la crearea unei noi birocratii. UPDATE Reactia lui Crin Antonescu: Din punctul meu de vedere a fost nepotrivit ca la aceasta ceremonie sa vorbeasca despre asa ceva. E alegerea domniei sale, si explicatia pe care o gasesc este in convingerea si obisnuinta presedintelui de a da mandate Curtii Constitutionale.

Traian Basescu, pe B1 TV: Avem o Constitutie buna, principiile ei sunt sanatoase, dar institutiile statului trebuie simplificate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca actuala Constitutie este una buna si ca a sustinut acest lucru de fiecare data cand a avut ocazia.

Traian Basescu, despre cazul Sorin Alexandrescu: Mi se pare de ultima speta. Si eu m-am considerat supus unei presiuni de trustul Antena (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca nu l-au mirat stenogramele din cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, cercetat in.

Victor Ponta sustine ideea lui Traian Basescu legata de Statele Unite ale Europei: Acesta este proiectul pe care trebuie sa-l sustina orice om politic cu viziune

Premierul Victor Ponta sustine ideea Statelor Unite ale Europei, mentionata de presedintele Traian Basescu in mai multe randuri, afirmand, intr-un interviu pentru Deutsche Welle, ca acesta este proiectul pe care trebuie sa-l sustina orice om politic cu viziune.

Traian Basescu: Cu PDL nu ma voi mai intalni in viata asta, ne-am despartit definitiv

Presedintele Traian Basescu a vorbit, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, despre despartirea de PDL, afirmand inca o data ca este definitiva. Nu avem a ne mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )