Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traian Basescu candideaza la alegerile parlamentare pentru un post de senator

B1 B1,
Traian Basescu candideaza la alegerile parlamentare pentru un post de senator

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat vineri ca se va in scrie in cursa electorala pentru alegerile parlamentare din acest an. Basescu va deschide lista PMP pentru Senat, informeaza B1. continuă pe B1

Marian Oprisan nu candideaza la alegerile parlamentare. Pe cine propune PSD Vrancea in Senat si Camera Deputatilor

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea a spus luni, 24 octombrie, la sedinta extraordinara a institutiei pe care o conduce, ca nu va merge nici la Camera Deputatilor, nici la Senat.

Oamenii lui Traian Basescu, pe listele PMP Constanta: Robert Turcescu, Dorel Onaca, Magda Bistriceanu

Trei dintre favoritii fostului presedinte Traian Basescu candideaza la parlamentarele din 11 decembrie din partea filialei PMP Constanta. Robert Turcescu, Dorel Onaca si Magda Bistriceanu deschid lista la Senat si la Camera Deputatilor.

Reactia lui Victor Ponta, dupa ce PNL a anuntat ca il va sustine pe Dacian Ciolos sa ramana in functie, dupa alegerile parlamentare: Decizia tehnocratilor seamana cu cea luata de FSN, in anii 90

Fostul premier Victor Ponta a calificat, luni, decizia liberalilor de a-l desemna pe premierul Dacian Ciolos drept candidat la sefia Executivului, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, drept o minciuna, precizand ca hotararea este similara cu una care a avut loc in urma cu 25 de ani, cand Frontul Salvarii Nationale FSN) a anuntat ca nu candideaza, dar pana la urma a facut contrariul.

PMP Constanta a depus listele pentru alegerile parlamentare. Sunt propusi Robert Turcescu, Dorel Onaca si Magda Bistriceanu, declarati drept oamenii lui Basescu

PMP Constanta a depus listele pentru alegerile parlamentare. Astfel, Dorel Onaca va candida pentru un loc in Senat, urmat de Vasile Rosu, in timp ce Robert Turcescu deschide lista partidului pentru Camera Deputatilor fiind urmat de purtatorul de cuvant PMP, Magda Bistriceanu.

PNL a depus listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Alina Gorghiu: Avem o revansa de luat(VIDEO)

Reprezentantii PNL s-au prezentat joi dimineata la sediul Biroului Electoral Municipal pentru a depune listele de candidati pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Avem o revansa de luatr.

Cu cine vor sa defileze partidele din Vrancea la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Dinozaurii din politica, inlocuiti cu oameni noi

Cu doua zile inainte de termenul limita, aproape toate partidele din Vrancea si-au definitivat listele de candidati pentru alegerile parlamentare.

Klaus Iohannis indeamna romanii sa se uite pe listele depuse de partide, pentru alegerile parlamentare, sa vada care au penali si care nu au

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi seara, dupa ceremonia de investire in functie a lui Dragos Cristian Dinu, ca ministru al Fondurilor Europene, ca a cerut Departamentului de Politica Interna al Administratiei Pezidentiale listele depuse de partide, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

MAI vrea sa elimine suspiciunile privind eventuale fraude electorale, la alegerile parlamentare. Numararea voturilor va fi filmata, iar stampilele vor fi sigilate dupa inchiderea urmelor

Ministerul de Interne va lua doua masuri simple pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, care nu necesita costuri suplimentare si ar caror scop este de a meni acuzatiile dintre partide privind eventuale fraude electorale. Astfel, procesul de numarare a voturilor va fi filmat, iar stampilele vor fi sigilate dupa inchiderea urnelor, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache.

Elena Udrea si-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare: Sunt o tinta, dar nu accept sa fiu o victima (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea s-a prezentat la Biroul Electoral Municipal din Capitala pentru a-si depune candidatura la alegerile parlamentare. Intru in aceasta competitie in care chiar si fara.

Lista PSD Calarasi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cine se afla pe locuri eligibile

Comitetul National Executiv al PSD a validat listele de candidati pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. De la Calarasi, pentru Senat, lista este deschisa de o femeie. Roxana Paturca este consilier judetean si presedinte al OFSD Calarasi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )