Libnet.ro
UNICEF

05:00

Traian Basescu: Cel care a decis sa cedeze privind construirea unei moschei la Bucuresti este Victor Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Cel care a decis sa cedeze privind construirea unei moschei la Bucuresti este Victor Ponta (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat luni, la sediul PMP, ca discutiile privind construirea unei moschei la Bucuresti si a unei biserici ortodoxe la Istanbul se poarta de peste 14 ani, dar cel care a cedat este Victor Ponta,. continuă pe B1

FOTO Drumul spre cimitir, pietruit de urgenta pentru inmormantarea socrului lui Traian Basescu

Strada care duce spre cimitirul din cartierul Burdujeni Sat al municipiului Suceava a fost pietruita de urgenta, joi seara, dupa ce s-a aflat ca a murit socrul lui Traian Basescu, Gheorghe Andrusca.

Traian Basescu: Se discuta de multa vreme constructia unei moschei la Bucuresti simultan cu constructia unei biserici ortodoxe la Istanbul. Nimeni nu a indraznit pana acum sa cedeze la aceasta paritate, in afara de Ponta

Romania si Turcia negociaza de peste 14 ani constructia unei geamii sau moschei la Bucuresti simultan cu constructiia unei biserici ortodoxe la Istanbul, care sa se numeasca biserica Constantin Brancoveanu si nimeni nu a indraznit pana acum sa cedeze la aceasta paritate, a declarat luni fostul presedinte Traian Basescu, adaugand ca se pare ca singurul care s-a gasit sa cedeze este premierul Victor Ponta.

Traian Basescu: Nu am niciun dubiu ca Ponta si Sova au responsabilitati in afacerea Rovinari Turceni

Traian Basescu de declarat luni, la sediul PMP, ca nu are niciun dubiu privind implicarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in afacerea Rovinari Turceni, iar solutia cea mai buna ar fi premierul sa isi dea.

Traian Basescu: Nu am niciun dubiu ca Ponta si Sova au responsabilitati in afacerea Rovinari Turceni (VIDEO)

Traian Basescu de declarat luni, la sediul PMP, ca nu are niciun dubiu privind implicarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in afacerea Rovinari Turceni, iar solutia cea mai buna ar fi premierul sa isi dea.

Cum vede Traian Basescu rezolvata problema aeronavei prezidentiale

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, ca problema aeronavei cu care se confrunta presedintele Iohannis, problema pe care a avut-o si el mai ales in cel de al doilea mandat, trebuie rezolvata cat mai curand.

Secvential. 85 de MILIOANE lei in plus pentru Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu se va bucura de o marire a lefei, dupa ce fostul premier interimar Gabriel Oprea a promulgat o ordonanta privind marirea indemnizatiiilor pentru demnitari. in prezent,.

Traian Basescu, despre Iohannis: Un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita

Fostul presedinte Traian Basescu a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, despre cum a decurs, in opinia sa, episodul privind ordonanta de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt, afirmand ca Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene.

Traian Basescu: Fiecare minut in care Ponta nu isi da demisia este o eroare

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la sediul PMP ca e sustine de ani de zile ca Victor Ponta si Dan Sova au facut afaceri ilegale. De asemenea, Basescu a explicat cp fiecare minut in care Ponta nu isi da demisia este o eroare.

O femeie, bruscata la parastasul socrului lui Traian Basescu

Incidente la parastasul de dupa inmormantarea socrului lui Traian Basescu. O femeie care incerca sa intre in restauranul unde era organizat parastasul a fost imbrancita de unul dintre barbatii care asigurau.

Traian Basescu: Justitia nu are nevoie sa intre in relatia cu Ponta in lucruri marunte si care sunt greu de sustinut, precum incompatibilitatea. E afacerea Turceni-Rovinari, votul in diaspora, cazul Rompetrol, sunt destule

Traian Basescu a declarat luni ca i se pare nelalocul ei descoperire de incompatibilitate in dosarul lui Victor Ponta - n. red. ) care e subtire ca argumente, cand de fapt e afacerea Turceni-Rovinari, este cazul votului in dispora care de fapt a fost obstructionat cu stiinta si cu instructiunile prim-ministrului, este cazul Rompetrol, sunt destule. Justitia nu are nevoie sa intre in relatia cu Ponta in lucruri marunte si care sunt greu de sustinut. Fostul presedinte a mai afirmat ca Victor Ponta trebuia de la inceput sa isi dea demisia, si ca prin refuzul de a face acest lucru a creat o criza politica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2092 seconds )