Libnet.ro
UNICEF

21:15

Traian Basescu: Justitia nu are nevoie sa intre in relatia cu Ponta in lucruri marunte si care sunt greu de sustinut, precum incompatibilitatea. E afacerea Turceni-Rovinari, votul in diaspora, cazul Rompetrol, sunt destule

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Justitia nu are nevoie sa intre in relatia cu Ponta in lucruri marunte si care sunt greu de sustinut, precum incompatibilitatea. E afacerea Turceni-Rovinari, votul in diaspora, cazul Rompetrol, sunt destule

Traian Basescu a declarat luni ca i se pare nelalocul ei descoperire de incompatibilitate in dosarul lui Victor Ponta - n. red. ) care e subtire ca argumente, cand de fapt e afacerea Turceni-Rovinari, este cazul votului in dispora care de fapt a fost obstructionat cu stiinta si cu instructiunile prim-ministrului, este cazul Rompetrol, sunt destule. Justitia nu are nevoie sa intre in relatia cu Ponta in lucruri marunte si care sunt greu de sustinut. Fostul presedinte a mai afirmat ca Victor Ponta trebuia de la inceput sa isi dea demisia, si ca prin refuzul de a face acest lucru a creat o criza politica. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene

Traian Basescu vorbeste intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook despre un plan al premierului de a-l pune pe presedintele Klaus Iohannis intr-o situatie penibila, facand referire cu precadere la.

Traian Basescu: Nu am niciun dubiu ca Ponta si Sova au responsabilitati in afacerea Rovinari Turceni

Traian Basescu de declarat luni, la sediul PMP, ca nu are niciun dubiu privind implicarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in afacerea Rovinari Turceni, iar solutia cea mai buna ar fi premierul sa isi dea.

Traian Basescu: Nu am niciun dubiu ca Ponta si Sova au responsabilitati in afacerea Rovinari Turceni (VIDEO)

Traian Basescu de declarat luni, la sediul PMP, ca nu are niciun dubiu privind implicarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in afacerea Rovinari Turceni, iar solutia cea mai buna ar fi premierul sa isi dea.

Traian Basescu, atac la procurorul care il ancheteaza pe Victor Ponta: Este un procuror proaspat venit la DNA, care a primit instructiuni cum sa darame guverne

Basescu l-a atacat, duminica, la B1, pe procurorul care-l ancheteaza pe premier. Fostul presedinte a sustinut ca Romania are o legislatie subreda care poate face ca un procuror, fie el si stagiar, sa puna guvernul in pozitia de a fi demis, ceea ce nu are nimic in comun cu statul de drept. Sigur, procurorul acela probabil e un procuror proaspat venit la DNA, care a primit instructiuni cum sa darame guverne.

Traian Basescu: Proiectul moscheii din Capitala se dezbate de 14 ani

Fostul presedinte Traian Basescu a explicat ca singurul care a cedat proiectului de construire a celei mai mari moscheei din Europa la Bucuresti este premierul Victor Ponta, in conditiile in care de mai bine de 14 ani se poarta o discutie la nivel bilateral intre Romania si Turcia care prevede constructia unei geamii in Capitala simultan cu constructia unei biserici ortodoxe in Istanbul.

Traian Basescu: Se discuta de multa vreme constructia unei moschei la Bucuresti simultan cu constructia unei biserici ortodoxe la Istanbul. Nimeni nu a indraznit pana acum sa cedeze la aceasta paritate, in afara de Ponta

Romania si Turcia negociaza de peste 14 ani constructia unei geamii sau moschei la Bucuresti simultan cu constructiia unei biserici ortodoxe la Istanbul, care sa se numeasca biserica Constantin Brancoveanu si nimeni nu a indraznit pana acum sa cedeze la aceasta paritate, a declarat luni fostul presedinte Traian Basescu, adaugand ca se pare ca singurul care s-a gasit sa cedeze este premierul Victor Ponta.

Traian Basescu: Cel care a decis sa cedeze privind construirea unei moschei la Bucuresti este Victor Ponta (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat luni, la sediul PMP, ca discutiile privind construirea unei moschei la Bucuresti si a unei biserici ortodoxe la Istanbul se poarta de peste 14 ani, dar cel care a cedat este Victor Ponta,.

Traian Basescu: Fiecare minut in care Ponta nu isi da demisia este o eroare

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la sediul PMP ca e sustine de ani de zile ca Victor Ponta si Dan Sova au facut afaceri ilegale. De asemenea, Basescu a explicat cp fiecare minut in care Ponta nu isi da demisia este o eroare.

Traian Basescu: Iohannis e un naiv. Oamenii lui Ponta au discutat cu Mihalache. Toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile (VIDEO)

Victor Ponta nu a vrut sa semneze chiar el marirea salariului presedintelui Klaus Iohannis. Declaratia a fost facuta de Traian Basescu, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de.

Traian Basescu: Functia de presedinte de partid e decorativa cand esti seful Guvernului. Ponta a facut o miscare de imagine (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica intr-o intervetie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV Victor Ponta a exagerat cand a anuntat ca renunta a conducerea PSD si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )