Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu: Nu contest hotararea Curtii de Apel in cazul fratelui meu. Eu nu il pot considera nevinovat

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Nu contest hotararea Curtii de Apel in cazul fratelui meu. Eu nu il pot considera nevinovat

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat luni seara ca nu va contesta hotararea judecatorilor in cazul fratelui sau si ca, daca a fost condamnat, nu il poate considera. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre Brexit: Nu o sa iasa Marea Britanie din UE pentru nimic in lume

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana in contextul referendumului de joi. David Cameron a jucat o carte, care ii va iesi. Nu va fi .

Generalul Pavel Abraham: Traian Basescu continua sa minta

Generalul Pavel Abraham, avocatul familiei lui Sandu Anghel in dosarul cu Mircea Basescu, a spus, luni, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca fostul presedinte Traian Basescu continua sa.

Traian Basescu, atac la adresa serviciilor secrete: Tot timpul mi-am dat seama ca se intampla lucruri necurate in tara asta

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa serviciilor secrete, amintind despre vremea in care acesta era seful statului si despre cooperarea sa cu acestea. in timpul meu.

Traian Basescu dezvaluie ce a vorbit cu fratele sau, dupa ce a ajuns in puscarie

Fratele lui Traian Basescu a primit o condamnare de 4 ani, dupa ce a fost gasit vinovat de trafic de influenta in dosarul cu clanul Bercea Mondial. Cu toate acestea, Mircea Basescu ar putea face numai 4 luni.

Traian Basescu se dezlantuie. Ce are de spus despre Ponta, Nastase, Abraham sau Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu a facut o serie de dezvaluiri incredibile despre principalii sai dusmani din politica si nu numai, pe lista sa neagra numarandu-se Victor Ponta, Adrian Nastase, Pavel.

Ei doar citesc si se considera informati, vazandu-si linistiti de weekend-ul prelungit. Traian Basescu, revoltat pe toti politicienii din Romania

In urma inundatiilor care au facut prapad in tara in ultima perioada, Traian Basescu a avut un mesaj dur pe pagina sa de Facebook la adresa politicienilor. Fostul presedinte al.

Traian Basescu: Parem o natiune careia parca nu ii mai pasa de necazurile amaratilor loviti de furia naturii

Lipsa de implicare a politicienilor in ajutorarea sinistratilor de la recentele inundatii a fost criticata de Traian Basescu. Fostul presedinte a invocat faptul ca acestora le-ar fi frica sa colecteze ajutoare cu sprijin de la oamenii de afaceri de.

Traian Basescu se grabeste sa-si viziteze fratele dupa gratii. Doua masini SPP il insotesc la Constanta

Traian Basescu se grabeste sa-si viziteze fratele dupa gratii. La doar doua zile dupa condamnarea definitiva a lui Mircea Basescu, fostul presedinte s-a urcat in masina si a plecat spre.

Busoi, atac la fostul presedinte: Pentru ca partiduletul sau nu se vede nicaieri, Traian Basescu cauta sa atraga atentia asupra sa inventand subiecte si bagand batul prin gard

Pentru ca partiduletul sau nu se vede nicaieri, Traian Basescu cauta sa atraga atentia asupra sa inventand subiecte si bagand batul prin gard, a sustinut liberalul Cristian Busoi, dupa ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )