Libnet.ro
UNICEF

07:00

Traian Basescu a convocat noul Parlament miercuri, 19 decembrie

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu a convocat noul Parlament miercuri, 19 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul prin care convoaca noul Parlament ales pentru miercuri, 19 decembrie, la ora 13. Presedintele a semnat decretul la scurt timp dupa sosirea de la Bruxelles, unde a participat la Consiliul European. Tot vineri, in Monitorul Oficial au fost publicate rezultatele oficiale ale alegerilor parlamentare. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Traian Basescu a CONVOCAT noul PARLAMENT pe 19 decembrie.

Presedintele Traian Basescu a convocat noul Parlament, format in urma alegerilor parlamentare de duminica, pentru data de 19 decembrie, anunta un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat vineri, 14 decembrie a. c. , Decretul prin care Parlamentul Romaniei, ales la data de 9 decembrie 2012, se convoaca in ziua de 19 decembrie 2012, la ora 13. 00, la sediul celor doua Camere, aflat in Palatul Parlamentului, din Strada Izvor Nr.

Traian Basescu a CONVOCAT noul PARLAMENT pe 19 decembrie. ...

UPDATE Presedintele Basescu a invita partidele parlamentare la consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru, luni, la ora 10. 00, la Cotroceni. Consultarile se vor desfasura in acelasi timp cu toti reprezentantii partidelor politice si ai minoritatilor nationale, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu a convocat noul Parlament, format in urma alegerilor parlamentare de duminica, pentru data de 19 decembrie, anunta un comunicat al .

Basescu a convocat noul Parlament pe 19 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, decretul de convocare a noului Parlament pentru 19 decembrie, la ora 13:00.

Administratia prezidentiala: Traian Basescu a convocat Parlamentul pe 19 decembrie

Presedintele Traian Basescu a convocat Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13:00, anunta un comunicat al Presedintiei. Presedintele Traian Basescu, a semnat vineri, Decretul prin care Parlamentul Romaniei, .

Traian Basescu: Ma gandesc daca sa convoc Parlamentul pe 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca se gandeste daca sa convoace Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. 00, data la care legislativul actual isi incheie mandatul. Imediat ce se.

Basescu a decis sa convoace Parlamentul pe 19 decembrie. Seful statului a semnat decretul

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul prin care convoaca noul Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat vineri, 14 decembrie a. c. , decretul.

Presedintele convoaca Parlamentul pe 19 decembrie. Basescu a semnat decretul

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul prin care convoaca noul Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat vineri, 14 decembrie a. c. , decretul.

Presedintele Traian Basescu invita partidele la consultari pentru desemnarea candidatului la functia de premier, luni, la ora 10.00

Presedintele Traian Basescu a transmis vineri partidelor politice si minoritatilor nationale invitatie la consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru al Guvernului Romaniei. Consultarile, care se vor desfasura in acelasi timp cu toti reprezentantii partidelor politice si ai minoritatilor nationale din Parlamentul Romaniei, vor avea loc luni, 17 decembrie, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Presidentiala.

Traian Basescu a invitat luni, la ora 10.00, toate partidele concomitent la consultari pentru desemnarea candidatului la functia de premier

Presedintele Traian Basescu a transmis vineri partidelor politice si minoritatilor nationale invitatie la consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru al Guvernului Romaniei. Consultarile, care se vor desfasura in acelasi timp cu toti reprezentantii partidelor politice si ai minoritatilor nationale din Parlamentul Romaniei, vor avea loc luni, 17 decembrie, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Administratia Prezidentiala: Traian Basescu va urma calea constitutionala si institutionala pentru desemnarea candidatului la functia de premier, fara nicio abatere

Administratia Prezidentiala a dat publicitatii, cu putin timp in urma, un comunicat de presa in care arata ca Domnul presedinte Traian Basescu invita politicienii care au castigat mandate in cadrul alegerilor parlamentare . ) sa renunte la orice fel de presiune publica privind inceperea consultarilor pentru desemnarea candidatului la functia de prim-ministru. De asemenea, Administratia Prezidentiala arata ca Traian Basescu va urma calea constitutionala si institutionala pentru intregul proces de desemnare a candidatului la functia de prim-ministru si nu va face nicio abatere de la rigoarea procedurii, asa cum este prevazuta in Constitutia Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )