Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu: Criza actuala a fost generata de lupta pentru putere intre gastile din PSD. PMP nu va sustine o motiune a social-democratilor

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Criza actuala a fost generata de lupta pentru putere intre gastile din PSD. PMP nu va sustine o motiune a social-democratilor

Traian Basescu a reiterat, pe pagina sa de Facebook, ca PSD nu va avea sprijinul PMP privind motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. Senatorul a subliniat ca informatiile vehiculate in media, potrivit carora cele doua partide ar negocia in acest sens, sunt false. continuă pe România Liberă

Cutremur pe scena politica. Decizia procurorilor in cazul lui Traian Basescu. Fostul presedinte a fost ...

Fostul presedinte Traian Basescu are un nou dosar penal redeschis. Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis redeschiderea Dosarului Flora, in care fostul sef de stat a fost cercetat.

in PSD predomina slugile care fug dupa stapan. Traian Basescu, atacuri puternice la Liviu Dragnea: Nu are minte pentru politica la nivel mare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a intervenit telefonic in emisiunea Irinei Patraru de pe B1TV pentru a comenta scandalul intern din PSD care a dus la retragerea sprijinului politic acordat guvernului si la.

Traian Basescu, ironii privind criza de la guvern: Fostul PDL poate fi mandru, a furnizat PSD-ului pe Dragnea si Valcov care stiu cum se distruge un partid din interior

Fostul presedinte Traian Basescu nu a ratat sansa de a oferi la randul sau un comentariu privind criza interna din prezent din coalitia guvernamentala, ironizand faptul ca autorii scandalului care.

Traian Basescu: Fostul PDL poate fi mandru, Dragnea si Valcov stiu cum se distruge un partid din interior

Fostul presedinte Traian Basescu comenteaza in termeni duri criza din coalitia guvernamentala. Fostul PDL poate fi mandru! Dramoleta politica de la PSD are 2 autori. Primul, inculpatul Darius.

Lovitura pentru Traian Basescu: A fost sub urmarire penala pentru abuz in serviciu (VIDEO)

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis redeschiderea dosarului penal Flora in care fostul presedinte Traian Basescu. in aces caz, Basescu este acuzat de abuz.

Traian Basescu, comentariu privind dramoleta politica de la PSD: Fostul PDL poate fi mandru, a furnizat PSD doi oameni care distrug partidul

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat ironic, intr-un mesaj pe Facebook, dramoleta politica de la PSD, despre care afirma ca are doi autori, Dariu Valcov si Liviu Dragnea, persoane care in trecut au fost membri PDL, fostul partid putand fi mandru ca a furnizat doi oameni care acum distrug PSD din interior.

Traian Basescu, nou dosar penal redeschis. Fostul presedinte este acuzat de retrocedari ilegale. Ce spune denuntatorul din Dosarul Flora

Fostul presedinte Traian Basescu are un nou dosar penal redeschis. Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis redeschiderea Dosarului Flora, in care fostul sef de stat a fost cercetat.

Traian Basescu, nou dosar penal redeschis. Fostul presedinte este acuzat de retrocedari ilegale

Fostul presedinte Traian Basescu are un nou dosar penal redeschis. Judecatorii inaltei Curti de Casatie si justitie au decis redeschiderea Dosarului Flora, in care fostul sef de stat a fost cercetat.

Traian Basescu, mesaj transant pentru PSD privind motiunea de cenzura: Au facut o mare porcarie. Sa si-o rezolve singuri

Parlamentarii Partidului Miscarea Populara nu vor sustine motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu, a anuntat vineri presedintele PMP, Traian Basescu, informeaza HotNews. ro. Fostul sef.

Traian Basescu, avertisment pentru coalitia de la putere: O motiune de cenzura a PSD contra lui Grindeanu nu trece (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a tras un semnal de alarma pentru coalitia guvernamentala PSD-ALDE in timpul emisiunii Irinei Patraru de pe B1TV, precizand ca o motiune de cenzura impotriva gu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )