Libnet.ro
UNICEF

05:45

Elena Udrea il contrazice in premiera pe Traian Basescu: Cei doi au pareri diferire in legatura cu modificarea Codului Penal prin OUG

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea il contrazice in premiera pe Traian Basescu: Cei doi au pareri diferire in legatura cu modificarea Codului Penal prin OUG

Elena Udrea il contrazice pentru prima data pe fostul presedinte Traian Basescu, cei doi avand pareri diferite in legatura cu modificarea Codului Penal de catre Guvern prin Ordonanta de Urgenta: Desi Traian Basescu critica iesirea lui Victor Ponta pe subiect, cu argumente, eu le dau dreptate amandurora, a scris Elena Udrea pe contul sau de Facebook. continuă pe Hotnews

Reactia Elenei Udrea dupa ce Traian Basescu l-a criticat pe Ponta. Declaratia ei este surprinzatoare

Elena Udrea a scris, duminica, pe pagina sa de Facebook, despre modificarea Codurilor penale de catre Guvernul Ciolos prin OUG, opinand ca, desi Traian Basescu critica iesirea lui Victor Ponta pe subiect,.

Elena Udrea, despre modificarile Codului Penal: Desi Traian Basescu critica iesirea lui Victor Ponta pe subiect, eu le dau dreptate amandurora

Deputatul Elena Udrea critic intr-o postare pe facebook faptul ca Guvernul Ciolos a corectat articolele din Codul Penal si de Procedura Penala, declarate neconstitutionale sau care trebuiau puse in acord cu directive europene, printr-o Ordonanta de Urgenta. Reactii similar au mai avut Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Mesajul lui Traian Basescu pentru oamenii nemultumiti de politicieni

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat vineri, la Timisoara, ca ii regreta pe toti fostii PDL-isti care au plecat la PNL, cu exceptia celor arestati. ii regret pe toti, in afara de cei arestati, pentru ca sunt convins ca puteam reconstrui partidul. E foarte greu acum. in partid PMP, n. r. ), marea majoritate a membrilor care nu au facut politica pana acum, dar si cei care au facut, sunt in general basisti. Cei care s-au dus, s-au dus asa, intr-o noapte. Nu i-a trimis nimeni, i-a luat Blaga sub aripa lui si Falca, a declarat Traian Basescu, raspunzand unei intrebari.

Traian Basescu: Parlamentarii au facut un abuz pentru ca nu au modificat la timp Codul Penal si Codul de Procedura Penala

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, sustine ca Executivul nu a facut un abuz atunci prin Ordonanta de Urgenta care aduce modificari importante Codului de Procedura Penala si Codului.

Traian Basescu lanseaza atacuri dure: Au sarit ca arsi acuzand Guvernul de abuz. Nu cred ca este asa

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat atacuri dure la adresa adversarilor politici. Nesimtirea de a tipa degeaba Guvernul a emis o Ordonanta de Urgenta facind modificari importante.

Razvan Sava, din nou alaturi de Piedone. Cei doi politicieni s-au dat in masinute si au distrat alegatorii

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 4, Razvan Sava, s-a intalnit sambata, in Oraselul Copiilor, cu Cristian Popescu-Piedone, candidat la Consiliul Local din partea PP-USL, cei doi lasandu-se pictati pe fata.

Belgia: Mourad Laachraoui, fratele unuia dintre cei doi jihadisti care s-au detonat in Bruxelles, a devenit campion european la Taekwondo

Belgianul Mourad Laachraoui, fratele unuia dintre cei doi jihadisti care s-au detonat pe un aeroport din Bruxelles in 22 martie, a devenit campion european la Taekwondo, la Montreux Elvetia), scrie AFP.

Majorarile cerute de cei ce au distrus educatia n-ar trebui luate in considerare

Revendicarile salariale ''trimbitate chiar de cei care au distrus sistemul national de educatie '' n-ar trebui luate in considerare fara revenirea la Legea Educatiei Nationale in varianta asumata de Guvern in 2011, a scris Traian Basescu, fostul presedinte al tarii, pe pagina sa de Facebook.

Horia Tecau si Florin Mergea si-au aflat adversarii de la Roland Garros. Unde se pot intalni cei doi jucatori romani

S-au stabilit si meciurile turneului de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros. Ca de obicei, avem doi romani in concurs, fiecare cu partenerul sau traditional.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )