Libnet.ro
UNICEF

23:45

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este un naiv. Toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este un naiv. Toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile

Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei, a declarat ca presedintele Iohannis e un naiv deoarece oamenii lui Ponta au discutat cu seful Cancenlariei Prezidentiale si toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene

Traian Basescu vorbeste intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook despre un plan al premierului de a-l pune pe presedintele Klaus Iohannis intr-o situatie penibila, facand referire cu precadere la.

Traian Basescu, despre vila Lac 3: A fost declarata in pericol de prabusire dupa ce am plecat eu. Ar trebui atunci condamnati toti cei care m-au tinut pe mine 10 ani in vila nesigura (VIDEO)

Traian Basescu spune ce probleme sunt la vila Lac 3, resedinta actualului sef de stat Klaus Iohannis. Cladirea a fost declarata in pericol de prabusire dupa ce fostul sef al statului s-a mutat de acolo.

Traian Basescu, despre Iohannis: Un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita

Fostul presedinte Traian Basescu a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, despre cum a decurs, in opinia sa, episodul privind ordonanta de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt, afirmand ca Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene.

Traian Basescu despre regia din spatele cresterii salariilor demnitarilor: papagal fara pene, turcit schiop, parvenit

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, vineri, intr-o postare pe contul sau de Facebook ca scandalul maririi indemnizatiilor demnitarilor de rang inalt este doar o regie pusa la cale de presedintele Iohannis, premierul Victor Ponta si generalul Gabriel Oprea.

FOTO. Traian Basescu, despre Iohannis: Daca as fi fost Presedinte!... Cu siguranta i-as fi asteptat cu masa pusa

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a criticat extrem de dur pe actualul sef de stat pentru lipsa de reactie pe care a avut-o duminica deoarece nu i-a primit pe tinerii basarabeni care au venit de la Chisinau pentru a cere unirea.

Ce spune Traian Basescu despre cei care au declarat Vila Lac 3 in pericol de prabusire

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, ca dupa ce si-a terminat mandatele de presedinte si a parasit vila de protocol, aceasta a fost declarata in pericol de prabusire.

Ce spune Traian Basescu despre cei care au declarat Vila Lac 3 in PERICOL DE PRABUSIRE

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, ca dupa ce si-a terminat mandatele de presedinte si a parasit vila de protocol, aceasta a fost declarata in pericol de prabusire.

Traian Basescu, despre socru sau: A trait frumos si drept. A fost un om care a avut o experienta extraordinara

Fostul presedinte Traian Basescu a spus vineri ca socrul sau, Gheorghe Andrusca, care a decedat joi dupa amiaza la varsta de 96 de ani, a trait frumos si drept si a fost un om care a avut o experienta.

Ce spune Traian Basescu despre retragerea lui Ponta din fruntea PSD

Functia de presedinte de partid e decorativa cand esti seful guvernului: practic seful partidului ramane seful Guvernului, indiferent de formula publica. Ponta a facut o miscare de imagine si pentru a le.

Traian Basescu: Iohannis e un naiv. Oamenii lui Ponta au discutat cu Mihalache. Toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile (VIDEO)

Victor Ponta nu a vrut sa semneze chiar el marirea salariului presedintelui Klaus Iohannis. Declaratia a fost facuta de Traian Basescu, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )