Libnet.ro
UNICEF

16:30

Traian Basescu, despre mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca mandatul de sef de stat al lui Klaus Iohannis nu se poate intrerupe, odata ce acesta va fi depus juramantul, indiferent de decizia pe care iCCJ o va lua cu. continuă pe Antena3

Traian Basescu: L-am informat pe Klaus Iohannis despre pozitia in Consiliul European. Nimeni nu da sfaturi

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a declarat, joi ca la intalnirea de miercuri seara l-a informat pe presedintele ales, Klaus Iohannis, despre pozitia sa la aceasta reuniune, si ca nu i-a dat sfaturi acestuia, ci doar au schimbat informatii.

Traian Basescu: ii voi preda lui Klaus Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile de convergenta care sa ii permita intrarea in zona euro

Presedintele Traian Basescu a abordat sambata, in cadrul unei conferinte de presa subiectul relatiei dintre Romania si Uniunea Europeana, afirmand ca UEeste singura optiune viabila pe care tara.

Traian Basescu: ii voi preda lui Klaus Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile de convergenta care sa ii permita intrarea in zona euro (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a abordat sambata, in cadrul unei conferinte de presa subiectul relatiei dintre Romania si Uniunea Europeana, afirmand ca UEeste singura optiune viabila pe care tara.

Traian Basescu, despre statul de drept: Progresele din justitie s-au facut pentru ca procurorii si judecatorii au simtit ca sunt liberi

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in ultima conferinta de presa sustinuta in caliatate de sef al statului, despre respectarea statului de drept, afirmand in referitor la aceasta chestiune, Romania a.

Traian Basescu, despre statul de drept: Progresele din justitie s-au facut pentru ca procurorii si judecatorii au simtit ca sunt liberi (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in ultima conferinta de presa sustinuta in caliatate de sef al statului, despre respectarea statului de drept, afirmand in referitor la aceasta chestiune, Romania a.

Traian Basescu, despre raportul serviciilor secrete privind filajul Elena Udrea - Alina Bica: Este strict secret

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata ca a primit raportul serviciilor secrete legate de cine a efectuat filajul in cazul vizitei efectuate la Paris de Elena Udrea si Alina Bica, fostul sef al DIICOT aflat in prezent in arest preventiv, dar nu poate oferi detalii deoarece este strict secret.

Traian Basescu despre legea securitatii cibernetice: Trebuie sa existe control judecatoresc pe accesul structurilor de securitate in bazele de date ale operatorilor. / Masura poate preveni atacuri teroriste si cibernetice. Trebuie avut grija sa nu se aju

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata seara, in cadrul ultimei conferinte de presa sustinute in calitate de sef al statului, cu referire la legea privind securitatea cibernetica adoptata vineri de Parlament, ca Am convingerea ca ultima legislatie care vizeaza punerea la indemana serviciilor de informatii, a accesului la internet si un control al operatorilor pe cartelele pre-pay e o masura care poate preveni atacuri teroriste si atacuri cibernetice. Trebuie avuta insa grija mare, modul cum se face controlul serviciilor, pentru ca niciodata nimanui sa nu ii treaca prin cap sa ajunga la abuzuri, internetul a devenit pentru noi toti un mod de viata si accesul la chestiuni de ordin personal care pot fi utilizate public e un acces catre trebuie controla.

Ce INFORMATIE a oferit Basescu despre intalnirea de ieri cu Iohannis: L-am pus in tema

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inainte de plecarea la Consiliul European de la Bruxelles, ca in intalnirea de miercuri seara, l-a informat pe presedintele ales, Klaus Iohannis despre pozitia sa la.

Antena 3 a incercat sa-l acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa a lui Traian Basescu / RTV l-a intrebat pe presedinte de ce nu a vorbit despre popor, Antena i-a cerut sa explice de ce familia sa are probleme cu justitia

Antena 3 a incercat sa il acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa sustinuta sambata de presedintele Traian Basescu, care isi incheie mandatul duminica, dar acesta nu a fost prezent in cele din urma la Palatul Cotroceni, deoarece Administratia Prezidentiala ar fi refuzat acreditarea. La aceasta conferinta, ziaristii Antenei 3 si Romania TV s-au aratat interesati de ce presedintele nu a vorbit nimic despre popor, cum comenteaza faptul ca toata familia sa are probleme cu justitia sau daca stia de mormanul de bani pe care l-ar fi primit fratele sau de la Bercea Mondial.

Predare de stafeta: Traian Basescu se intalneste astazi cu Klaus Iohannis

Presedintele ales Klaus Iohannis si presedintele Traian Basescu vor avea in aceasta seara, de la ora 17. 00, o intalnire la Palatul Cotroceni, a declarat pentru Adevarul purtatoarea de cuvant Tatiana Niculescu Bran.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )