Libnet.ro
UNICEF

21:31

Traian Basescu, despre statul de drept: Progresele din justitie s-au facut pentru ca procurorii si judecatorii au simtit ca sunt liberi

B1 B1,
Traian Basescu, despre statul de drept: Progresele din justitie s-au facut pentru ca procurorii si judecatorii au simtit ca sunt liberi

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in ultima conferinta de presa sustinuta in caliatate de sef al statului, despre respectarea statului de drept, afirmand in referitor la aceasta chestiune, Romania a. continuă pe B1

Traian Basescu, despre statul de drept: Progresele din justitie s-au facut pentru ca procurorii si judecatorii au simtit ca sunt liberi (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in ultima conferinta de presa sustinuta in caliatate de sef al statului, despre respectarea statului de drept, afirmand in referitor la aceasta chestiune, Romania a.

Traian Basescu, despre mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca mandatul de sef de stat al lui Klaus Iohannis nu se poate intrerupe, odata ce acesta va fi depus juramantul, indiferent de decizia pe care iCCJ o va lua cu.

Traian Basescu, despre raportul serviciilor secrete privind filajul Elena Udrea - Alina Bica: Este strict secret

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata ca a primit raportul serviciilor secrete legate de cine a efectuat filajul in cazul vizitei efectuate la Paris de Elena Udrea si Alina Bica, fostul sef al DIICOT aflat in prezent in arest preventiv, dar nu poate oferi detalii deoarece este strict secret.

Traian Basescu despre legea securitatii cibernetice: Trebuie sa existe control judecatoresc pe accesul structurilor de securitate in bazele de date ale operatorilor. / Masura poate preveni atacuri teroriste si cibernetice. Trebuie avut grija sa nu se aju

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata seara, in cadrul ultimei conferinte de presa sustinute in calitate de sef al statului, cu referire la legea privind securitatea cibernetica adoptata vineri de Parlament, ca Am convingerea ca ultima legislatie care vizeaza punerea la indemana serviciilor de informatii, a accesului la internet si un control al operatorilor pe cartelele pre-pay e o masura care poate preveni atacuri teroriste si atacuri cibernetice. Trebuie avuta insa grija mare, modul cum se face controlul serviciilor, pentru ca niciodata nimanui sa nu ii treaca prin cap sa ajunga la abuzuri, internetul a devenit pentru noi toti un mod de viata si accesul la chestiuni de ordin personal care pot fi utilizate public e un acces catre trebuie controla.

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

Avionul cu care Traian Basescu se intorcea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu, din cauza conditiilor meteo

Avionul cu care Traian Basescu se intorcea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu si nu la Bucuresti, din cauza conditiilor meteo, transmite Realitatea TV. Presedintele Basescu se intorcea vineri de la Consiliul European, ultimul summit la care participa inainte de terminarea mandatului. Vom reveni cu amanunte.

Adevarul Live, ora 13.00. Elena Udrea, despre momentele mai putin stiute ale lui Traian Basescu la Cotroceni

Liderul PMP, Elena Udrea, va discuta astazi, la Adevarul Live, cu jurnalistul Dan Marinescu despre contextul in care l-a cunoscut pe Traian Basescu, despre campaniile electorale pe care le-a dus alaturi de seful statului, dar si despre momentele de rascruce din cei zece ani de mandat ai presedintelui.

Traian Basescu, atacuri OBSESIVE la Antena 3

Traian Basescu a facut o obsesie din a ataca Antena 3. Aproape nu a fost iesire publica sa nu lanseze sageti si jigniri catre jurnalistii postului. A cerut chiar romanilor sa boicoteze timp de o s.

VIDEO Traian Basescu, ultima conferinta de presa ca sef al statului:Nu exista riscul unei invazii proiectate la Moscova,Romania e o tara sigura / Ii predau lui Klaus Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile pentru a adera la zona euro

Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima sa conferinta de presa in calitate de presedinte, intr-un discurs maraton si o sesiune de intrebari si raspunsuri de doua ore, in care a subliniat principalele realizari ale mandatului sau: securitatea Romaniei, integrarea in Uniunea Europeana si statul de drept, cu un accent deosebit pe functionarea Justitiei. In aceasta conferinta, care a inceput la cateva minute dupa ora 18:00, Traian Basescu a recunoscut si cateva greseli: impunerea votului uninominal, esecul revizuirii Constitutiei sau numiri neinspirate in diverse functii de conducere, printre care si Alina Bica, fostul procuror sef al DNA. Seful statului a aratat ca odata cu preluarea presedintiei de la Ion Iliescu, el a pus virgula preluat ce era bun si imbunatatind ce a considerat ca trebuie imbunatatit, si si-a manifestat speranta ca presedintele ales Klaus Iohannis va urma aceeasi cale. Ii predau dl presedinte Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile de convergenta care sa ii permita intrarea in zona euro, a declarat presedintele.

VIDEO. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: Exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )