Libnet.ro
UNICEF

15:45

Traian Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Va face obiectul unei anchete a DNA

B1 B1,
Traian Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Va face obiectul unei anchete a DNA

Traian Basescu a vorbit, luni, in cadrul unei conferinte de presa, despre privatizarea CFRMarfa, despre care a afirmat ca ar putea ajunge obiectul unei anchete a DirectieiNationale Anticoruptie. continuă pe B1

Traian Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Va face obiectul unei anchete a DNA (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit, luni, in cadrul unei conferinte de presa, despre privatizarea CFRMarfa, despre care a afirmat ca ar putea ajunge obiectul unei anchete a DirectieiNationale Anticoruptie.

Basescu: Oricine priveste la privatizarea CFR Marfa poate crede ca va face obiectul unei anchete

Presedintele Traian Basescu a declarat ca orice om care priveste la modul in care se desfasoara procesul de privatizare a CFR Marfa poate considera ca mai devreme sau mai tarziu acesta va face obiectul unei anchete. Presedintele a facut aceasta declaratie in contextul in care respingea acuzatiile ca anumite dosare ar fi politice sau facute de procurori basisti.

Basescu: Privatizarea CFR Marfa va face obiectul unei anchete.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca aminarea platii la CFR Marfa este nejustificata. Seful statului a mai afirmat ca orice om care priveste la modul in care se desfasoara procesul de privatizare a CFR Marfa poate considera ca mai devreme sau mai tarziu acesta va face obiectul unei anchete. Baieti, daca o sa va ia DNA - n. r. ), o va face pe ce ati facut pana acum in procesul de privatizare a CFR Marfa, a continuat Traian Basescu. Presedintele a respins astfel acuzatiile potrivit .

Privatizarea CFR Marfa a fost amanata. Pana la ce data poate avea loc tranzactia catre GFR

Termenul pentru privatizarea CFR Marfa, scadent la jumatatea acestei luni, va fi amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul Transporturilor, scrie Mediafax .

Grupul Feroviar Roman, cel care a fost declarat castigator al licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, a depus avansul

Grupul Feroviar Roman, cel care a fost declarat castigator al licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, a depus avansul de 20 milioane de euro. Informatia a fost confirmata pentru Antena 3 de Calin Gratian,.

Basescu: Privatizarea CFR Marfa ar putea sa faca obiectul unei achete a DNA

Presedintele Traian Basescu a facut o serie de declaratii referitoare la modul in care se desfasoara procesul de privatizare a CFR Marfa. Seful statului a spus ca orice om care priveste la modul in care.

Privatizarea CFR Marfa, amanata pana la 20 decembrie

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, scadent la jumatatea lunii octombrie, va fi amanat de la 15 octombrie la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul.

Privatizarea CFR Marfa, amanata pana la 20 decembrie.

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, elaborat de Ministerul Transporturilor. Initial se stabilise ca scadenta acestui termen sa fie la jumatatea acestei luni, informeaza Mediafax. Proiectul prevede modificarea alineatului 2 al punctului 9 din anexa la HG 526/2013 pentru aprobarea conditiilor principale ale contractului de vanzare-cumparare de actiuni dintre Ministerul Transporturilor si Grup Feroviar .

Ministerul Transporturilor analizeaza prelungirea termenului pentru privatizarea CFR Marfa. O varianta ar fi 10 decembrie

Comisia de privatizare a CFR Marfa analizeaza amanarea termenului de finalizare a procedurii, scadent la jumatatea lunii, si a cerut informatii de la Concurenta privind durata unei decizii a institutiei, seful acesteia precizand ca ultima data avansata pentru transferul catre GFR este 10 decembrie, informeaza Mediafax.

Ministerul Transporturilor analizeaza prelungirea termenului pentru privatizarea CFR Marfa. ...

Comisia de privatizare a CFR Marfa analizeaza amanarea termenului de finalizare a procedurii, scadent la jumatatea lunii, si a cerut informatii de la Concurenta privind durata unei decizii a institutiei, seful acesteia precizand ca ultima data avansata pentru transferul catre GFR este 10 decembrie, informeaza Mediafax. Ministerul Transporturilor va veghea la respectarea procedurilor din contractul de privatizare. In acest sens a fost ceruta oficial pozitia Consiliului Concurentei, raspunsul a .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )