Libnet.ro
UNICEF

01:05

Privatizarea CFR Marfa, amanata pana la 20 decembrie.

România Liberă România Liberă,
Privatizarea CFR Marfa, amanata pana la 20 decembrie.

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, elaborat de Ministerul Transporturilor. Initial se stabilise ca scadenta acestui termen sa fie la jumatatea acestei luni, informeaza Mediafax. Proiectul prevede modificarea alineatului 2 al punctului 9 din anexa la HG 526/2013 pentru aprobarea conditiilor principale ale contractului de vanzare-cumparare de actiuni dintre Ministerul Transporturilor si Grup Feroviar . continuă pe România Liberă

Privatizarea CFR Marfa, amanata pana la 20 decembrie

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, scadent la jumatatea lunii octombrie, va fi amanat de la 15 octombrie la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul.

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa ar putea fi amanat pana la 20 decembrie. Ar fi prima incalcare a acordului cu FMI

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, scadent la jumatatea acestei luni, va fi amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul Transporturilor, citat de Mediafax. Potrivit scrisorii de intentie asumate de Guvernul Romaniei si aprobate de board-ul Fondului Monetar International, Executivul de la Bucuresti s-a angajat sa finalizeze privatizarea CFR Marfa pana la jumatatea lunii octombrie 2-013, iar daca procesul de privatizare curent se confrunta cu obstacole insurmontabile, sa reia licitatia.

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, amanat pana la 20 decembrie

Grupul Feroviar Roman a primit inca doua luni ca sa aduca cele 170 de milioane de euro pentru cumpararea CFR Marfa. Desi procesul de privatizare trebuia sa se incheie la mijlocul acestei luni, Ministerul.

Grupul Feroviar Roman, cel care a fost declarat castigator al licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, a depus avansul

Grupul Feroviar Roman, cel care a fost declarat castigator al licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, a depus avansul de 20 milioane de euro. Informatia a fost confirmata pentru Antena 3 de Calin Gratian,.

Privatizarea CFR Marfa a fost amanata. Pana la ce data poate avea loc tranzactia catre GFR

Termenul pentru privatizarea CFR Marfa, scadent la jumatatea acestei luni, va fi amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul Transporturilor, scrie Mediafax .

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, amanat pana la 20 decembrie. Gruia Stoica mai are 75 de zile sa vireze 170 de milioane de euro

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, scadent la jumatatea acestei luni, va fi amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul Transporturilor. Astfel, Gruia toica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR) mai are la dispozitie doua luni si jumatate sa vireze cele 170 de milioane de euro.

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, amanat pana la 20 decembrie. Stoica mai are 75 de zile sa vireze cele 170 de milioane de euro

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, scadent la jumatatea acestei luni, va fi amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul Transporturilor. Astfel, Gruia toica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR) mai are la dispozitie doua luni si jumatate sa vireze cele 170 de milioane de euro.

GFR: Vom achita diferenta pentru CFR Marfa dupa avizul Consiliului Concurentei. Termenul din contract este 15 octombrie

Grup Feroviar Roman GFR), compania detinuta de Gruia Stoica, castigatoarea licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, va plati diferenta de 170 de milioane de euro in vederea preluarii operatorului feroviar de stat numai dupa avizul din partea Consiliului Concurentei, au anuntat astazi reprezentantii companiei. Numai ca, potrivit contractului de privatizare semnat la 2 septembrie, termenul-final pentru plata integrala este 15 octombrie.

Ministerul Transporturilor analizeaza prelungirea termenului pentru privatizarea CFR Marfa. O varianta ar fi 10 decembrie

Comisia de privatizare a CFR Marfa analizeaza amanarea termenului de finalizare a procedurii, scadent la jumatatea lunii, si a cerut informatii de la Concurenta privind durata unei decizii a institutiei, seful acesteia precizand ca ultima data avansata pentru transferul catre GFR este 10 decembrie, informeaza Mediafax.

Ministerul Transporturilor analizeaza prelungirea termenului pentru privatizarea CFR Marfa. ...

Comisia de privatizare a CFR Marfa analizeaza amanarea termenului de finalizare a procedurii, scadent la jumatatea lunii, si a cerut informatii de la Concurenta privind durata unei decizii a institutiei, seful acesteia precizand ca ultima data avansata pentru transferul catre GFR este 10 decembrie, informeaza Mediafax. Ministerul Transporturilor va veghea la respectarea procedurilor din contractul de privatizare. In acest sens a fost ceruta oficial pozitia Consiliului Concurentei, raspunsul a .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )