Libnet.ro
UNICEF

05:45

Traian Basescu, despre retinerea lui Dorin Chirtoaca: DNA a trecut Prutul

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, despre retinerea lui Dorin Chirtoaca: DNA a trecut Prutul

Ex-presedintele Romaniei, Traian Basescu, a comentat retinerea primarului Dorin Chirtoaca, dar precizand ca nu cunoaste prea multe detalii. in opinia sa, DNA a trecut Prutul. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre Mircea Geoana: Calmati-va! Pe Geoana nu-l veti mai putea face niciodata presedinte al Romaniei. Ati ratat!

Fostul presedinte al Romaniei si seful PMI, Traian Basescu, sustine ca Mircea Geoana nu va putea fi facut niciodata presedine al Romaniei.

Traian Basescu, despre procesul privind cetatenia: Igor Dodon a recuzat judecatorul

Traian Basescu a spus vineri, la Sinaia, ca in procesul privind retragerea cetateniei moldovenesti Igor Donon ar fi recuzat judecatorul, fostul presedinte din Romania adaugand ca liderul de la Chisinau tine neaparat sa castige acest proces.

Oleg Cernei: Dorin Chirtoaca ar face bine sa-si prezinte demisia ca CEC sa poata anunta alegeri noi

Ex-consilierul municipal Oleg Cernei sustine ca dupa toate retinerile de la Primaria Capitalei, inclusiv retinerea primarului Dorin Chirtoaca, chisinauienii care si-au dat votul pentru el sunt extrem de dezamagiti. in opinia sa, in conditiile in care exista material probatoriu in privinta edilului, ar fi cazul ca acesta sa-si prezinte demisia.

Retinerea lui Chirtoaca, bucuria lui Dodon:Noutatile bune le-am aflat in drum spre Budapesta

Se pare ca vestea din seara de joi, 25 mai, despre retinerea primarului Dorin Chirtoaca a starnit satisfactia presedintelui Igor Dodon, cel care de ani buni incearca sa-l inlature pe edil din fruntea Primariei Chisinau. intr-o postare pe Facebook, seful statului a declarat ca spera la alegeri anticipate locale in toamna.

Veste bomba in aceasta seara. Prietenul lui Traian Basescu a fost retinut in aceasta seara

Update 20. 00Dorin Chirtoaca a fost retinut de CNA. Primarul a spus ca deocamdata nu face declaratii. La iesirea din Primarie, un grup de simpatizanti ai PL a scandat Moscova nu uita, Moldova nu e a.

Republica Moldova: Perchezitii in biroul primarului din Chisinau, Dorin Chirtoaca

Procurorii anti-coruptie din Republica Moldova perchezitioneaza joi dupa-amiaza biroul primarului Dorin Chirtoaca, potrivit Agora. md. Nu e clar in acest moment in ce dosar se fac aceste perchezitii, dar in urma cu o luna au fost retinuti un viceprimar si seful Directiei Transport in dosarul parcarilor. Chirtoaca este nasul fiicei Elenei Basescu.

La ordinea zilei. Mascatii, la usa biroului lui Dorin Chirtoaca. Primarul din Chisinau este banuit de abuz in serviciu

Dana Grecu a vorbit, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre descinderea procurorilor parchetului anticoruptie din Republica Moldova la primaria din Chisinau. Primarul Dorin Chirtoaca a.

UPDATE Republica Moldova: Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, ridicat de procurorii anticoruptie, a fost retinut pentru 72 de ore

UPDATE Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, escortat de procurori si CNA, a parasit Primaria in jurul orei 20:00, potrivit deschide. md. Edilul a spus ca nu face niciun comentariu, in timp ce liberalii adunati pe coridoarele institutiei strigau mesaje de sustinere. Altii au incercat sa blocheze microbuzul CNA in care a urcat primarul. Sustinatorii edilului anunta ca isi muta protestul la sediul CNA. UPDATE 23:45 Dorin Chirtoaca a fost retinut pentru 72 de ore.

UPDATE Primarul din Chisinau, Dorin Chirtoaca, in arest la domiciliu, a decis instanta

Primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, a fost pus sub invinuire, iar procurorii anticoruptie vor cere vineri arestarea preventiva a acestuia, scrie Agora. md. Sedinta va avea loc la Judecatoria Buiucani, anunta Centrul National Anticoruptie. UPDATE: Chirtoaca a fost plasat in arest la domiciliu pe o durata de 30 de zile, anunta Agora. md.

VIDEO. Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a fost plasat in arest la domiciliu. Procurorii il acuza ca ar fi obtinut 13% din veniturile unei companii pe care ar fi ajutat-o sa castige un proiect pentru construirea de parcari cu plata

Dorin Chirtoaca, primarul orasului Chisinau, a fost plasat in arest la domiciliu, vineri dupa-amiaza, pentru o perioada de 30 de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )