Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre situatia romanului rapit in Burkina Faso: Daca statul roman o sa para slab, vom avea multe atentate teroriste si rapiri (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre situatia romanului rapit in Burkina Faso: Daca statul roman o sa para slab, vom avea multe atentate teroriste si rapiri (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre situatia romanului rapit in Burkina Faso, spunand ca reactia autoritatilor romanesti este slaba. Nu stiu daca va amintiti, dar eu am spus de la. continuă pe B1

Traian Basescu, despre situatia romanului rapit in Burkina Faso: Daca statul roman o sa para slab, vom avea multe atentate teroriste si rapiri

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre situatia romanului rapit in Burkina Faso, spunand ca reactia autoritatilor romanesti este slaba. Nu stiu daca va amintiti, dar eu am spus de la.

Ponta si Iohannis discuta despre situatia romanului rapit in Burkina Faso, la Cotroceni

Premierul Victor Ponta se afla la Palatul Cotroceni, unde vorbeste cu presedintele Klaus Iohannis despre situatia romanului rapit in Burkina Faso. Reporterul Antena 3, Iosif Buble, a explicat ca.

Victor Ponta: Voi discuta cu Klaus Iohannis despre situatia romanului rapit in Burkina Faso si despre nominalizarea unui nou ministru al Dezvoltarii

Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, precizand.

Klaus Iohannis, informat constant despre situatia romanului rapit

Presedintele Klaus Iohannis este informat constant in legatura cu evolutia situatiei romanului rapit in Burkina Faso, a precizat Administratia prezidentiala.

George Maior, despre rapirea romanului in Burkina Faso: Atrag serios atentia ca nu suntem scutiti de pericolul terorist (VIDEO)

George Maior a vorbit despre rapirea romanului in Burkina Faso si spune ca eu am spus ca aceste riscuri vor creste. Atrag serios atentia ca nu suntem scutiti de pericolul terorist. Maior subliniaza ca nu.

Oprea, discutii cu Interpolul despre cazul romanului rapit in Burkina Faso

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anuntat, marti, ca a discutat cu secretarul general Interpol, Jurgen Stock, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso, pentru a obtine un schimb de informatii, avand in vedere faptul ca Interpol are o lunga experienta in problematici de tip terorist.

Gabriel Oprea: Am discutat cu secretarul general al Interpol despre cazul romanului rapit in Burkina Faso

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anuntat ca a discutat cu secretarul general al Interpol, Jurgen Stock, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso, pentru a obtine un schimb de informatii. Am.

Traian Basescu, despre cum ar trebui sa se actioneze in cazul romanului rapit in Burkina Faso

Traian Basescu: Cred ca actualii conducatori ai statului nu considera rapirea un atentat la siguranta nationala. Probabil au o alta abordare. Eu, in cazul celor trei jurnalisti rapiti in Irak, am considerat-o un atentat la siguranta nationala, o agresiune la adresa Romaniei. Astfel de fapte se vor intesifica in viitor si daca statul roman va fi slab ne vom confrunta cu asemenea situatii cat mai des. Asta cauta teroristii -state slabe .

Rapirea romanului in Burkina Faso, revendicata de jihadisti afiliati Statului Islamic. Ce vor teroristii. Reactia lui Ponta

UPDATE: Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

MAE: Celula de criza a solicitat sprijinul partenerilor internationali in cazul romanului rapit in Burkina Faso

MAE precizeaza intr-un comunicat emis marti seara ca reprezentantii institutiilor care fac parte din Celula de criza au analizat diverse scenarii de evolutie a cazului si au examinat actiunile posibile pentru solutionarea situatiei cetateanului roman luat ostatic, in urma consultarii datelor existente, solicitand si sprijinul partenerilor internationali.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )