Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Ce face Klaus Iohannis este o demonstratie de demagogie. Dansul a candidat pentru functia de primar al Sibiului avand dosar de inculpat (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Ce face Klaus Iohannis este o demonstratie de demagogie. Dansul a candidat pentru functia de primar al Sibiului avand dosar de inculpat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician afirmatia lui Klaus Iohannis, potrivit careia nu va. continuă pe B1

Traian Basescu: Ce face Klaus Iohannis este o demostratie de demagogie. Dansul a candidat pentru functia de primar la Sibiului avand dosar de inculpat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician afirmatia lui Klaus Iohannis, potrivit careia nu va.

Traian Basescu, la intalnirea cu unionistii, despre referendumul pentru Unire: Poate ingropa o idee, vezi Cameron in Marea Britanie

Presedintele PMP, Traian Basescu le-a transmis, duminica, liderilor unionisti ca unirea dintre Romania si Moldova depinde, in primul rand, autoritatile moldovene si ca un referendum organizat in viitorul apropiat pe aceasta tema este un demers riscant.

Klaus Iohannis sustine ca decizia PNL de a-l propune pe Dacian Ciolos ca premier, dupa alegerile parlamentare, este foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca decizia Partidului National Liberal de a-l propune pe premierul Dacian Ciolos sa ramana la conducerea Executivului, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, este o idee foarte buna.

Klaus Iohannis: Daca ne dorim o armata moderna, este nevoie si de sustinere politica, dar si de resurse financiare

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este nevoie de sustinere politica si de resurse financiare pentru ca Romania sa aiba o armata moderna.

Klaus Iohannis a decorat mai multe personalitati culturale in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat miercuri mai multe personalitati culturale, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, informeaza Agerpres. Este vorba despre regizorii Radu Afrim si.

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul in care membrii familiei lui Bercea Mondial au fost condamnati pentru santajarea lui Mircea Basescu

Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, cererea de audiere a fostului presedinte Traian Basescu in dosarul in care membrii familiei lui Sandu Anghel zis Bercea Mondial) au fost condamnati pentru santajarea lui Mircea Basescu, anunta Agerpres.

Oamenii lui Traian Basescu, pe listele PMP Constanta: Robert Turcescu, Dorel Onaca, Magda Bistriceanu

Trei dintre favoritii fostului presedinte Traian Basescu candideaza la parlamentarele din 11 decembrie din partea filialei PMP Constanta. Robert Turcescu, Dorel Onaca si Magda Bistriceanu deschid lista la Senat si la Camera Deputatilor.

Radu Banciu: Klaus Iohannis nu a facut nimic de cand e presedintele Romaniei, nici in bine, nici in rau. Nici el, nici Ciolos nu au gasit o formula, in acest an de coabitare, prin care sa ramana ceva dupa ei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre activitatea lui Klaus Iohannis ca presedinte al tarii, in contextul in care acesta a declarat ca legea.

Cine sunt militarii care i-au inmanat presedintelui Klaus Iohannis drapelul Romaniei, de Ziua Armatei

In cadrul festivitatilor organizate la Carei, marti, 25 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a primit din partea unui grup de militari drapelul tricolor.

VIDEO. Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a refuza sa nominalizeze ca premier un infractor: O voi spune simplu si direct. Sustin pe deplin mesajul

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, pentru News. ro, ca sustine mesajul presedintelui Klaus Iohannis care a anuntat, la inceputul lunii octombrie, ca nu va nominaliza o persoana corupta in functia de premier, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )