Libnet.ro
UNICEF

12:45

Traian Basescu: Ma gandesc sa convoc Parlamentul pe 19 decembrie la ora 13.00

B1 B1,
Traian Basescu: Ma gandesc sa convoc Parlamentul pe 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca se gandeste sa convoace Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. 00, data la care legislativul actual isi incheie mandatul. Imediat ce se vor publ. continuă pe B1

Administratia prezidentiala: Traian Basescu a convocat Parlamentul pe 19 decembrie

Presedintele Traian Basescu a convocat Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13:00, anunta un comunicat al Presedintiei. Presedintele Traian Basescu, a semnat vineri, Decretul prin care Parlamentul Romaniei, .

Traian Basescu: Ma gandesc daca sa convoc Parlamentul pe 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca se gandeste daca sa convoace Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. 00, data la care legislativul actual isi incheie mandatul. Imediat ce se.

Traian Basescu: Ma gandesc daca voi convoca parlamentul pentru 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, ca se va gandi in avion daca va convoca parlamentul pentru 19 decembrie, intrucat isi doreste sa fie o data cat mai apropiata, pentru ca institutiile sa poata fi rapid puse se picioare.

Traian Basescu: Ma gandesc daca voi convoca Parlamentul pentru 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, ca se va gandi in avion daca va convoca Parlamentul pentru 19 decembrie, intrucat isi doreste sa fie o data cat mai apropiata, pentru ca institutiile sa poata fi rapid puse se picioare.

Basescu a decis sa convoace Parlamentul pe 19 decembrie. Seful statului a semnat decretul

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul prin care convoaca noul Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat vineri, 14 decembrie a. c. , decretul.

Traian Basescu a CONVOCAT noul PARLAMENT pe 19 decembrie.

Presedintele Traian Basescu a convocat noul Parlament, format in urma alegerilor parlamentare de duminica, pentru data de 19 decembrie, anunta un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat vineri, 14 decembrie a. c. , Decretul prin care Parlamentul Romaniei, ales la data de 9 decembrie 2012, se convoaca in ziua de 19 decembrie 2012, la ora 13. 00, la sediul celor doua Camere, aflat in Palatul Parlamentului, din Strada Izvor Nr.

Presedintele convoaca Parlamentul pe 19 decembrie. Basescu a semnat decretul

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul prin care convoaca noul Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat vineri, 14 decembrie a. c. , decretul.

Traian Basescu a CONVOCAT noul PARLAMENT pe 19 decembrie. ...

UPDATE Presedintele Basescu a invita partidele parlamentare la consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru, luni, la ora 10. 00, la Cotroceni. Consultarile se vor desfasura in acelasi timp cu toti reprezentantii partidelor politice si ai minoritatilor nationale, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu a convocat noul Parlament, format in urma alegerilor parlamentare de duminica, pentru data de 19 decembrie, anunta un comunicat al .

Basescu a convocat noul Parlament pe 19 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, decretul de convocare a noului Parlament pentru 19 decembrie, la ora 13:00.

Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea premierului imediat dupa publicarea oficiala a rezultatului alegerilor

Presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea prim-ministrului care sa formeze viitorul guvern imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial a rezultatului alegerilor, a anuntat marti Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )