Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea premierului imediat dupa publicarea oficiala a rezultatului alegerilor

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea premierului imediat dupa publicarea oficiala a rezultatului alegerilor

Presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea prim-ministrului care sa formeze viitorul guvern imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial a rezultatului alegerilor, a anuntat marti Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Traian Basescu de dupa alegerile parlamentare

Administratia Prezidentiala a informat marti ca presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea premierului care sa formeze viitorul guvern imediat.

Presedintele Traian Basescu convoaca Parlamentul privind desemnarea viitorului premier, dupa publicarea in MO a rezultatelor alegerilor

Presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul Romaniei imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial MO) a rezultatului alegerilor, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va anunta.

Basescu nu initiaza consultari pentru premier inainte de publicarea rezultatului ...

Administratia Prezidentiala informeaza ca presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea premierului care sa formeze viitorul guvern imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial a rezultatului alegerilor, potrivit Mediafax. Administratia Prezidentiala informeaza ca presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, va convoca Parlamentul Romaniei si va anunta programul de consultari pentru desemnarea prim-ministrului Guvernului Romaniei .

Basescu va convoca Parlamentul dupa publicarea rezultatelor alegerilor in Monitorul Oficial

Administratia Prezidentiala a anuntat, astazi, ca presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea prim-ministrului imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial.

Presedintele Traian Basescu a participat la ceremonia de decernare a premiului Nobel pentru Pace, la Oslo

Presedintele Traian Basescu a participat luni, la Oslo, la ceremonia de decernare a premiului Nobel pentru pace acordat in 2012 Uniunii Europene. Afectata de cea mai importanta criza din istoria sa, UEa .

Basescu nu initiaza consultari pentru premier inainte de publicarea rezultatului alegerilor in MO

Administratia Prezidentiala informeaza ca presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea premierului care sa formeze viitorul guvern imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial a rezultatului.

Basescu va desemna noul premier la anul. Presedintele va convoca Parlamentul dupa 20 de zile de la alegeri

Presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul peste 20 de zile de la alegeri si abia pe urma va incepe negocierile cu partidele pentru desemnarea premierului, au informat consilierii de la Cotroceni, duminica,.

Victor Ponta: Ma astept sa fiu chemat de Traian Basescu la consultari zilele acestea

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca se asteapta sa fie chemat de presedintele Traian Basescu la consultari zilele acestea. El a sustinut ca noul Parlament poate fi convocat pe 20 decembrie. Ma a.

Liviu Dragnea: Sunt sigur ca Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta premier

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este convins ca presedintele Traian Basescu il va desemna premier pe Victor Ponta si nu crede ca seful statului va amana numirea acestuia: Sunt sigur ca domnul Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta prim-ministru. Am din ce in ce convingerea ca cel tarziu saptamana viitoare se poate face desemnarea, bineinteles dupa consultari, a declarat Dragnea marti, inaintea sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Swoboda: Sper ca Traian Basescu va accepta alegerile din Romania

Hannes Swoboda, liderul Grupului Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, a postat pe Twitter un mesaj prin care isi exprima speranta ca Traian Basescu sa accepte rezultatul alegerilor din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )