Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu implineste 61 de ani. Ce mesaj aveti pentru presedinte?

Antena3 Antena3,
Traian Basescu implineste 61 de ani. Ce mesaj aveti pentru presedinte?

Presedintele Traian Basescu implineste duminica 61 de ani, fiind sef al statului din decembrie 2004 si aflandu-se la cel de-al doilea mandat. Anul trecut, presedintele si-a serbat ziua. continuă pe Antena3

Traian Basescu implineste 61 de ani. Ce ii doresti presedintelui Romaniei?

Presedintele Romaniei Traian Basescu implineste, duminica, 61 de ani. O parte dintre politicieni l-au felicitat inca de sambata.

Presedintele Traian Basescu implineste duminica 61 de ani. Ce urari a primit din partea politicienilor

Presedintele Traian Basescu implineste duminica 61 de ani. Diversi reprezentanti ai partidelor politice din Romania i-au transmis sefului statului urari cu ocazia zilei de nastere, fie ca a fost vorba de reprezentanti din PDL, PSD sau PNL.

VIDEO Presedintele Traian Basescu implineste duminica 61 de ani. Ce urari a primit din partea politicienilor

Presedintele Traian Basescu implineste duminica 61 de ani. Diversi reprezentanti ai partidelor politice din Romania i-au transmis sefului statului urari cu ocazia zilei de nastere, fie ca a fost vorba de reprezentanti din PDL, PSD sau PNL.

Traian Basescu implineste duminica 61 de ani. Presedintele isi serbeaza ziua la Sinaia

Presedintele Traian Basescu isi serbeaza duminica ziua de nastere, seful statului implinind 61 de ani. Presedintele Romaniei se afla in acest weekend la Sinaia unde isi aniverseaza ziua de de nastere.

Traian Basescu felicitat de Opozitie cu ocazia zilei sale de nastere.

Preoedintele PNL Bucureoti, Eugen Nicolaescu, i-a transmis urari de sanatate preoedintelui Traian Basescu, care implineote maine 61 de ani, in timp ce liberalul Ludovic Orban a afirmat ca democrat-liberalele Roberta Anastase oi Elena Udrea sunt cele care ar trebui sa-i faca urari oefului statului, transmite Agerpres. In general, nu este bine sa faci urari inainte. Un singur lucru, ca .

Madalin Voicu: ii urez La multi ani! lui Traian Basescu, asa am fost educat

Deputatul PSD Madalin Voicu a declarat, sambata, ca ii ureaza La multi ani! lui Traian Basescu de ziua acestuia si ca spera ca acesta sa-si controleze mai bine atitudinea si actiunea.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: SUA isi doreste un aliat stabil. O noua criza constitutionala nu ar fi benefica pentru Romania

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca pozitia SUA fata de Romania in aceasta vara nu a avut legatura cu Traian Basescu, ci cu respectarea statului de.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: SUA isi doreste un aliat stabil, o criza constitutionala nu ar fi benefica pentru Romania

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca pozitia SUA fata de Romania in aceasta vara nu a avut legatura cu Traian Basescu, ci cu respectarea statului de drept,.

Lavinia Sandru: As fi fost in stare sa mor pentru Traian Basescu

Fostul vicepresedinte al UNPR, Lavinia Sandru, si-a afirmat, vineri seara, sustinerea fata de seful statului, Traian Basescu, pentru care spune ca si-ar fi dat si viata. As fi fost in stare sa mor.

Antonescu: Nu exista un plan de SUSPENDARE a lui Traian Basescu. ...

Crin Antonescu a declarat, vineri, ca, momentan, nu exista niciun plan privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru ca nu ne aflam in fata unei incalcari a Constitutiei. In acest context, Antonescu a subliniat, insa, ca daca seful statului ar refuza un premier de la USL dupa castigarea alegerilor, atunci suspendarea se declanseaza imediat, informeaza Mediafax. Presedintele PNL a spus ca nu exista un plan de suspendare a presedintelui Basescu, nici inainte si nici dupa alegeri. El a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )