Libnet.ro
UNICEF

10:00

Lavinia Sandru: As fi fost in stare sa mor pentru Traian Basescu

B1 B1,
Lavinia Sandru: As fi fost in stare sa mor pentru Traian Basescu

Fostul vicepresedinte al UNPR, Lavinia Sandru, si-a afirmat, vineri seara, sustinerea fata de seful statului, Traian Basescu, pentru care spune ca si-ar fi dat si viata. As fi fost in stare sa mor. continuă pe B1

Lavinia Sandru: Basescu se va retrage din politica. ...

Fostul vicepresedinte UNPR Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Lavinia Sandru, a declarat, vineri seara, la emisiunea Realitatea la Raport de pe postul Realitatea TV, ca Traian Basescu se va retrage din politica la sfarsitul mandatului de presedinte. Intrebata de moderatorul emisiunii ce parere despre Traian Basescu, mai ales dupa ce acesta a declarat ca trebuie sa se duca pe centura politicii, Sandru a raspuns ca ar fi fost in stare de orice pentru Traian Basescu. As fi fost in .

Lavinia Sandru explica de ce si-a dat DEMISIA din UNPR.

Lavinia Sandru a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca demisia ei din UNPR Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) si retragerea din politica sunt cauzate de Gabriel Oprea. Nu am o problema cu colegii de la USL, cu Ponta. Am o problema cu presedintele UNPR, Gabriel Oprea. Acum doua zile i-am cerut sa isi dea demisia, a spus Sandru. Lavinia Sandru a explicat ca decizia ei de a-si da demisia si de a se retrage din viata politica este o chestiune complexa la baza .

LIVE TEXT. Lavinia Sandru explica de ce si-a dat DEMISIA din UNPR.

Lavinia Sandru, vicepresedintele UNPR, a declarat, vineri seara, la Realitatea TV, ca demisia ei din UNPR Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) si retragerea din politica este cauzata de Gabriel Oprea. Nu am o problema cu colegii de la USL, cu Ponta. Am o problema cu presedintele UNPR, Gabriel Oprea. Acum doua zile i-am cerut sa isi dea demisia, a spus Sandru. Lavinia Sandru a explicat ca decizia ei de a-si da demisia si de a se retrage din viata politica este o chestiune complexa .

Lavinia Sandru a DEMISIONAT din UNPR. Afla daca va parasi viata politica.

Vicepresedintele UNPR, Lavinia Sandru a decis, vineri, sa isi dea demisia din partid. Lavinia Sandru a declarat pentru Realitatea TV ca decizia de a demisiona a venit dupa ce UNPR nu a stiu sa isi negocieze numarul de colegii. UNPR urma sa asigure ceea ce asigura UDMR-ul prin santaj, iata ca nu a reusit sa faca acest lucru, nu a reusit sa isi impuna parerea in fata baronilor PSD, a explicat vicepresedintele UNPR. Stire in curs de actualizare.

Lavinia Sandru a demisionat din UNPR si se retrage din politica

Vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru a anuntat, vineri, ca demisioneaza din partid, pentru ca presedintele formatiunii, Gabriel Oprea, nu si-a respectat cuvantul si nu a renegociat cu PSD impartirea.

Lavinia Sandru demisioneaza din UNPR si anunta ca iese din politica

Vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru a anuntat, vineri, ca demisioneaza din partid, pentru ca presedintele formatiunii, Gabriel Oprea, nu si-a respectat cuvantul si nu a renegociat cu PSD impartirea colegiilor pentru alegerile parlamentare.

Lavinia Sandru demisioneaza din UNPR

Vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru a anuntat, azi, ca demisioneaza din partid, in conditiile in care preesedintele Uniunii, Gabriel Oprea, nu a renegociat cu PSD impartirea colegiilor pentru alegerile parlamentare, astfel incat UNPR sa nu mai fie tratata ca ruda saraca, informeaza sursele de presa.

Traian Basescu, dupa discutia cu directorul OMV: Am fost norocosi ca nu am vandut anul trecut 10% din Petrom

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca romanii sunt norocosi cu Marea Neagra si ca un alt pas norocos a fost faptul ca nu s-au vandut, anul trecut, 10 procente din compania Petrom. Dec.

Traian Basescu l-a decorat pe amiralul american care a organizat operatiunea de capturare a lui Osama bin Laden

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul pentru decorarea comandantului Comandamentului Fortelor pentru Operatii Speciale al Statelor Unite ale Americii, amiralul McRaven William Harry Bill, informeaza Administratia Prezidentiala. Amiralul McRaven este omul care a organizat si coordonat operatiunea de capturare a lui Osama bin Laden, in urma careia acesta a fost ucis de fortele americane, in mai 2011.

VIDEO Traian Basescu despre vizita lui Martin Schulz in judetul Gorj: Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti

Prima caracteristica a romanilor este ospitalitatea, asa ca oricine vine la noi este binevenit, daca cel care vine ne prilejuieste si ocazia de a cunoaste mai bine este cu atat mai bine. Eu ii multumesc ca s-a deplasat in teritoriu. Vizita domnului Schulz in Romania este pentru noi o oportunitate. Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti, a declarat Traian Basescu miercuri intr-o conferinta de presa comuna cu Martin Schulz, presedintele Parlamentului European. Presedintee Basescu a raspuns astfel unei intrebari legate de refuzul liderilor PDL de a se intilni cu Martin Schulz, pe care l-au acuzat ca s-a implicat in campania electorala a lui Victor Ponta prin vizita alaturi de acesta in colegiul electoral din Gorj. Intra in articol pentru declaratiile sustinute de Traian Basescu si Martin Schulz.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )