Libnet.ro
UNICEF

13:15

Traian Basescu o incurajeaza pe sotia lui Sorin Grindeanu: Fiti barbata si nu lacrimati pentru cateva fluieraturi. Sunteti sotia premierului, ce Dumnezeu!

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu o incurajeaza pe sotia lui Sorin Grindeanu: Fiti barbata si nu lacrimati pentru cateva fluieraturi. Sunteti sotia premierului, ce Dumnezeu!

Fostul sef al statului, senatorul Traian Basescu, a incurajat-o, intr-o postare pe Facebook, pe sotia premierului Sorin Grindenu, dupa ce aceasta ar fi scris, pe contul de Facebook al nepoatei sale, un mesaj de sustinere pentru actualul sef al Executivului. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu: Premierul este sustinut in continuare de partid. Este un om bun si corect

In timpul declaratiilor sale in fata presei de la Parlament, Liviu Dragnea a declarat, referit la mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu, ca premierul este sustinut in continuare de partid. De asemenea, el a mai precizat ca este un om corect si bun.

Traian Basescu, mesaj catre sotia premierului: Doamna Grindeanu, fiti barbata si nu lacrimati pentru cateva fluieraturi, ce Dumnezeu!

Sotia premierului, Mihaela Grindeanu, a trimis o scrisoare publica luni in care ii ia apararea sotiului sau in contextului protestelor actuale si cere romanilor sa ii ofere.

Traian Basescu: Este o mare greseala a premierului ca la pachet cu abrogarea ordonantei 13 nu l-a remaniat si pe ministrul Justitiei(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca premierul Sorin Grindeanu a gresit pentru ca nu l-a remaniat pe ministrul Justitiei in.

SORIN GRINDEANU adreseaza protestatarilor un apel la CALM: Avem nevoie de stabilitate, avem nevoie de lucruri care sa ne uneasca (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a facut, luni, apel la calm in contextul protestelor, subliniind ca incep sa devina vizibile doua tabere in randul manifestantilor si ca in Romania es.

Politia ii pazeste casa premierului Sorin Grindeanu

Politia din Caras Severin pazeste casa din Banat a premierului Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu a prezidat o sedinta de Consiliu Local in care s-a dat o hotarare cu dedicatie. Beneficiar - o viitoare colega de partid

In 2011, Consiliul Local Timisoara a aprobat, intr-o sedinta prezidata de Sorin Grindeanu si la propunerea unui coleg de partid, o hotarare de Consiliu Local al carei beneficiar este o fosta consiliera PSD. HCL-ul, care contravine unei legi superioare, este inca in vigoare. Pe atunci, beneficiara nu era membru PSD.

Sorin Grindeanu sustine ca i-a cerut Ministerului Justitiei sa inceteze demersurile legate de modificarea Codului Penal: Pentru a zecea oara, orice initiativa va urmari strict sa il puna in acord cu deciziile CCR

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, la Parlament, ca el este cel care i-a cerut ministrului Justitiei, Florin Iordache, sa inceteze orice initiativa legata de elaborarea unui proiect de lege pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala.

Premierul Sorin Grindeanu nu participa la discursul presedintelui Iohannis din Parlament, pentru ca nu a primit invitatie oficiala

Premierul Sorin Grindeanu nu va merge in Parlament pentru a asista la discursul presedintelui Klaus Iohannis, pentru ca nu ar fi primit invitatie de la conducerea Legislativului.

Sorin Grindeanu se intalneste, marti, cu reprezentanti ai Ambasadei SUA

Premierul Sorin Grindeanu se intalneste, marti, cu reprezentanti ai Ambasadei Statelor Unite, se precizeaza pe site-ul Guvernului.

Palatul Victoria: Premierul Sorin Grindeanu si ministrul Economiei vor avea discutii cu reprezentanti ai Ambasadei SUA si ai companiei Bell Helicopter (VIDEO)

Palatul Victoriei va fi marti incepand cu ora 10:30 gazda unor discutii importante atat la nivel politic cat si economic. Premierul Sorin Grindeanu si ministrul Economiei, Alexandru Petrescu,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )