Libnet.ro
UNICEF

22:45

Politia ii pazeste casa premierului Sorin Grindeanu

România Liberă România Liberă,
Politia ii pazeste casa premierului Sorin Grindeanu

Politia din Caras Severin pazeste casa din Banat a premierului Sorin Grindeanu. continuă pe România Liberă

Reactiile politicienilor romani cu privire la decizia premierului Grindeanu de a abroga ordonanta privind modificarea Codurilor Penale. Clotilde Armand: Domnule Sorin Grindeanu, eu nu va cred si nu cedez

Politicienii romani considera ca decizia premierului Sorin Grindeanu de a abroga actul normativ privind modificarea Codurilor Penale este o victorie a strazii si un pas inainte spre normalizare.

Rudele ii sar in aparare lui Sorin Grindeanu: Ce a declarat o nepoata a premierului, cunoscuta in lumea mondena, despre protestele impotriva guvernului (FOTO)

Scandalul ordonantelor produce reactii din ce in ce mai aprinse. Familia lui Sorin Grindeanu a avut prima reactie dupa protestele din ultimele zile. Nepoata premierului i-a atacat dur pe cei care l-au contestat pe.

PAMFLET Scoateti-l pe Grindeanu din ghearele lui Dragnea!

Sorin Grindeanu are exact varsta fiului meu: 43 de ani. Asa incat, cand l-am vazut ieri la ora 20. 30 se pare ca timp de zece minute, de emotie, nu putuse deschide usa dinspre scena) aparand in fata presei ca sa dea comunicatul cu abrogarea, mi-a fost imposibil sa nu-mi imginez o clipa ce-as fi simtit daca l-as fi vazut pe fiul meu in locul lui. I-am privit fata premierului, muschii maxilarelor care se inclestau si se destindeau ritmic. Apoi i-am ascultat, i-am vazut si i-am auzit cuvintele. El nu le auzea. Vorbea ca prin vis. Dupa primele propozitii mi s-a facut frica. Daca l-au drogat?, mi-am zis. Gura parea decuplata de creier.

Un secretar de stat de la MAE a fost demis printr-o decizie a lui Sorin Grindeanu

Petre Guran a fost demis din functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe MAE), aceasta decizie fiind luata de premierul Sorin Grindeanu. Petre Guran a fost numit secretar de stat la MAE de catre.

Ce DECIZIE a luat Sorin Grindeanu in urma incidentelor violente din timpul protestelor: Situatia a DEGENERAT

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, a transmis un mesaj dupa protestele de amploare din Bucuresti care s-au transformat in lupte de strada cu jandarmii. Grindeanu a luat decizia de a-i indemna la ca.

Premierul Sorin Grindeanu: Florin Iordache isi va asuma ceea ce n-a facut bine. Daca nu, voi lua decizia in ceea ce inseamna pozitia dansului acolo

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, intr-o interventie la un post de televiziune din Romania, ca ministrul Justitiei, Florin Iordache, isi va asuma ceea ce n-a facut bine, precizand ca daca acest lucru nu se va intampla va lua o decizie in ceea ce priveste pozitia acestuia.

Premierul Sorin Grindeanu: Nu imi dau demisia.Dupa ce Iordache isi va asuma ceea ce nu a facut bine in cazul OUG, decid legat de pozitia sa la MJ

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminica seara, ca nu demisioneaza, raspunzand unei intrebari referitoare la solicitarile protestatarilor din Piata Victoriei, care au cerut constant demisia Guvernului.

Premierul Sorin Grindeanu le raspunde protestatarilor: Nu imi dau demisia. Singura modalitate prin care un Guvern poate fi dat jos este prin motiune de cenzura

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, le-a raspuns protestatarilor care ii cer, in starda, demisia, ca nu va renunta la conducerea Executivului. Premierul a mai adaugat ca singura modalitate prin care Guvernul poate fi dat jos este motiunea de cenzura.

Ce i-a cerut premierul Sorin Grindeanu ministrului Justitiei, Florin Iordache

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a cerut ca in perioada imediat urmatoare Ministerul Justitiei sa demareze de urgenta dezbateri publice cu toate partidele politice si cu societatea civila pe tema subiectelor din ordonanta care a fost abrogata duminica.

Sorin Grindeanu a anuntat retragerea OUG 13 privind modificarea Codului Penal

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat sambata, la Palatul Victoria, ca Ordonanta de Urgenta privind Modificarea Codului Penal va fi abrogata/prorogata astazi. Acesta a motivat decizia spunand ca nu doreste dezbinarea tarii. Premierul a folosit in declaratia sa de presa atat cuvantul abrogare, cat si prorogare, doua cuvinte care nu sunt sinonime. Abrogare inseamna desfiintarea unei legi, pe cand prorogare inseamna amanarea adoptarii acesteia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )