Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu intervine in scandalul Hexi Pharma: Daca a fost o inscenare uriasa? Nu este posibil ca SRI sa nu fi captat informatia despre diluare

B1 B1,
Traian Basescu intervine in scandalul Hexi Pharma: Daca a fost o inscenare uriasa? Nu este posibil ca SRI sa nu fi captat informatia despre diluare

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris pe pagina sa oficiala de Facebook despre scandalul momentului, dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma, in contextul in care Augustin. continuă pe B1

Expertiza dezinfectantilor Hexi Pharma a fost finalizata. Procurorul general: Pregatim teste care sa fie efectuate la institute din strainatate

Expertiza Institutului Cantacuzino in cazul Hexi Pharma este gata, insa aceasta va fi trimisa in Cehia pentru conformitate. Parchetul ar fi dat ordonanta pentru ridicarea de noi documente de la 300.

Dosarul Hexi Pharma: Dezinfectanti Hexi Pharma, diluati fara a depasi limitele permise

Dosarul Hexi Pharma continua, procurorii Parchetului instantei supreme au primit in acest dosar raportul Institutului Cantacuzino si alte rapoarte de expertiza, inclusiv de la un laborator din strainatate, din care rezulta ca unii dezinfectanti ai.

Procurorul general al Romaniei, despre expertiza in cazul dezinfectantilor de la Hexi Pharma: Produsele ar fi fost diluate in limitele legale

Augustin Lazar, procuror general al Romaniei, a facut declaratii publice dupa finalizarea expertizei in cazul dezinfectantilor firmei Hexi Pharma, afirmand ca au fost si rezultate negative si po.

Procurorul general al Romaniei, despre expertiza in cazul dezinfectantilor de la Hexi Pharma: Produsele ar fi fost diluate in limitele legale (VIDEO)

Augustin Lazar, procuror general al Romaniei, a facut declaratii publice dupa finalizarea expertizei in cazul dezinfectantilor firmei Hexi Pharma, afirmand ca au fost si rezultate negative si po.

Augustin Lazar, despre dezinfectantii Hexi Pharma: Pregatim teste care sa fie efectuate la institute din strainatate

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, ca testele de eficienta in cazul unul lot de dezinfectanti Hexi Pharma au fost finalizate, urmand ca un alt lot sa fie testat la institute din strainatate.

Informatii noi in dosarul Hexi Pharma. Cine a mintit in scandalul dezinfectantilor diluati

Noi dezvaluiri in scandalul anului. Rezultatele analizelor asupra produselor Hexi Pharma nu sunt tocmai asa cum se vehiculase initial. Unele probe sunt conforme, a confirmat chiar procurorul General al Romac.

Confruntare in direct intre Basescu si Tolontan pe tema dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma (VIDEO)

Rasturnare de situatie in dosarul Hexi Pharma. Cele mai multe teste, realizate de Institutul Cantacuzino, dar si de un laborator din Italia arata ca dezinfectantii aveau concentratii in limite.

Mircea Badea cere audierea lui Catalin Tolontan de catre DIICOT dupa dezvaluirea ca dezinfectantii Hexi Pharma erau diluati in limite legale

Rasturnare de situatie in dosarul Hexi Pharma. Testele efectuate de Institutul Cantacuzino arata ca dezinfectantii erau diluati in limite legale. Rezultatele sunt socante in conditiile in.

Surse: Unii dintre dezinfectantii Hexi Pharma erau diluati fara a depasi limitele permise

Unii dintre dezinfectantii Hexi Pharma erau diluati fara a depasi limita permisa, arata raportul Institutului Cantacuzino si alte rapoarte de expertiza, inclusiv de la un laborator din strainatate, primite de procurorii Parchetului instantei supreme.

Traian Basescu, acuzatii dure la adresa procurorilor DNA si a Liviei Stanciu: Curtea Suprema a devenit, incepand cu 2015, camp tactic pentru SRI

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu arata, intr-o postare pe Facebook, ca Romania are o inalta Curte de Casatie si Justitie care, prin grija doamnei Stanciu, incepind cu 2015, a devenit camp tactic pentru SRI si nu intotdeauna un aparator al statului de drept. Afirmatia o face in contextul in care a comentat cazul lui Robert McDonell, fost guvernator al statului Virginia.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )