Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu: Ordonanta privind insolventa, o actiune nedemocratica ce va aduce mari deservicii Romaniei. Nastase platea presa, Ponta e hotarat sa o puna sub control, dar o face mult mai cinic si brutal

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Ordonanta privind insolventa, o actiune nedemocratica ce va aduce mari deservicii Romaniei. Nastase platea presa, Ponta e hotarat sa o puna sub control, dar o face mult mai cinic si brutal

Presedintele Traian Basescu a criticat luni, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, Ordonanta de urgenta 91 din 2013 privind procedurile de prevenire a insolventei, acuzandu-l pe Victor Ponta de tentativa de a pune sub control presa. Ordonanta reprezinta un pas urias in afara liniilor democratice. E o actiune nedemocratica ce va aduce mari deservicii Romaniei, sustine seful statului, adaugand ca faptul ca televiziunilor si radiourilor li se aplica un regim discriminatoriu, ma indreptateste sa spun ca, spre deosebire de Nastase, care platea presa, Ponta e la fel de hotarat sa puna sub control presa, dar o face mult mai cinic si brutal. Traian Basescu mai spune ca ar trebui sa reactioneze. Pana acum nu am vazut nicio reactie pe ordonantele Guvernului, desi e singura institutie care le poate ataca. Sper sa atace aceasta ordonanta la CCR. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Ordonanta privind procedurile de prevenire a insolventei, o actiune nedemocratica ce va aduce mari deservicii Romaniei. Spre deosebire de Nastase, care platea presa, Ponta e la fel de hotarat sa o puna sub control, dar o face mult mai cin

Presedintele Traian Basescu sustine la aceasta ora o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre acordul de colaborare institutionala cu primul ministru, despre care spune ca personal am constatat ca a fost incalcat consistent de premier in domenii precum politica externa, independenta justitiei si stat de drept. Din acest motiv, am decis ca inainte de orice alta masura sa declansez mecanismul de consultare prevazut la punctul 7 al acordului. Maine vom incepe discutiile la nivel tehnic pentru o analiza pe punctele enuntate ca fiind incalcari grave ale acordului de cooperare. Seful statului a criticat in interventia sa Ordonanta de urgenta 91 din 2013 privind procedurile de prevenire a insolventei, acuzandu-l pe Victor Ponta de tentativa de a pune sub control presa. Citeste LIVETEXT in articol declaratiile sefului statului.

Traian Basescu, despre ordonanta privind insolventa: Nu cumva tinta e TVR si ne trezim ca vin salvatorii, Voiculescu sau Ghita?

Presedintele Traian Basescu s-a intrebat luni daca tinta ordonantei de urgenta privind insolventa nu este cumva televiziunea publica, care se afla intr-o situatie financiara extrem de dificila, oferind astfel ocazia unui Voiculescu sau Ghita sa vina sa o salveze.

Centrul pentru Jurnalism Independent critica prevederile referitoare la audiovizual din Ordonanta privind insolventa

Centrul pentru Jurnalism Independent CJI) apreciaza, intr-un comunicat remis vineri, ca prevederile care permit suspendarea licentei audiovizuale pentru radiodifuzorii aflati in insolventa sunt restrictive, aduc atingere libertatii presei, instaureaza un regim discriminatoriu in piata de mass-media si creeaza pemisele unor posibile abuzuri.

Victor Ponta despre relatia institutionala cu presedintele Romaniei: Nu am facut un pact cu Traian Basescu

Prim-ministrul Victor Ponta a comentat luni seara in cadrul unei emisiuni televizate de la Antena 3 declaratiile realizate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, privind ultimele evenimente ale scenei politice romanesti, abordand tema relatiei institutionale cu liderul de la Cotroceni, precum si raportarea la justitie a celui doi sefi ai executivului.

Traian Basescu: Mandatul presedintelui e de 5 ani, poate cer inapoi cele doua luni in care am fost suspendat

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. intrebat daca se teme de o a treia suspendare, presedintele Traian Basescu a amintit ca mandatul sau este de cinci ani, precizand ca s-ar putea sa ceara ca lunile in care a fost suspendat sa-i fie date inapoi.

VIDEO Traian Basescu: Mandatul presedintelui e de 5 ani, poate cer inapoi cele doua luni in care am fost suspendat

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. intrebat daca se teme de o a treia suspendare, presedintele Traian Basescu a amintit ca mandatul sau este de cinci ani, precizand ca s-ar putea sa ceara ca lunile in care a fost suspendat sa-i fie date inapoi.

Traian Basescu, in 2011: Papici a practicat santajul

Presedintele Traian Basescu trece de la o stare la alta in ceea ce il priveste pe procurorul Lucian Papici. Dupa ce, in 2011, Traian Basescu il acuza pe Papici ca este santajist, astazi, presedintele sare.

Victor Ponta: Traian Basescu ar trebui sa ne dea inapoi cei zece ani pe care ni i-a luat

Victor Ponta a comentat, in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, declaratiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora ar putea sa-si prelungeasca mandatul cu doua luni, echivalentul perioadei i.

Traian Basescu despre pactul de coabitare cu Victor Ponta: A fost incalcat constant de premier, maine incepem o analiza la nivel tehnic pentru a vedea daca il pastram

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta a incalcat consistent acordul de colaborare institutionala si a anuntat pentru marti inceperea discutiilor tehnice pentru a determina daca acordul ramane valabil. Acordul institutional poate ramane in picioare daca maine ajungem la concluzia ca trebuie sa-l respectam, daca nu - nu mai are rost.

Traian Basescu: Probabil USL nu mai simte nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, luni, despre raportul MCV, afirmand ca este poribil ca USL-ul sa nu mai simte nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun. Resping orice speculatie, ia uite, daca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )