Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu a participat la sarbatoarea Sambra Oilor, in judetul Satu-Mare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu a participat la sarbatoarea Sambra Oilor, in judetul Satu-Mare

Presedintele Traian Basescu a participat, astazi, la sarbatoarea Sambra Oilor, in Certeze, judetul Satu-Mare, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Basescu participa la Sambra Oilor in Certeze.

Presedintele Traian Basescu participa, duminica, la pranz, la sarbatoarea Sambra Oilor in localitatea Certeze din judetul Satu-Mare, el fotografiindu-se alaturi de cativa participanti la eveniment. Presedintia a anuntat, duminica, in jurul pranzului, ca seful statului participa, in Certeze, judetul Satu-Mare, la Sambra Oilor. In jurul orei 13, cateva fotografii cu presedintele Basescu participand la eveniment au fost postate pe pagina de Facebook Alaturi de Presedintele Nostru. In aceste .

Presedintele Basescu a participat la Sambra Oilor in localitatea Certeze din Satu-Mare

O noua baie de multime pentru presedintele Traian Basescu. Seful statului a participat, duminica, la sarbatoarea Sambra Oilor in localitatea Certeze din judetul Satu-Mare, el fotografiindu-se.

Presedintele Basescu participa la Sambra Oilor in localitatea Certeze din Satu-Mare

O noua baie de multime pentru presedintele Traian Basescu. Seful statului participa, duminica, la sarbatoarea Sambra Oilor in localitatea Certeze din judetul Satu-Mare, el fotografiindu-se alaturi.

Traian Basescu participa la Sambra Oilor la Certeze, in judetul Satu-Mare

Presedintele Traian Basescu participa, duminica, la sarbatoarea Sambra Oilor, in Certeze, judetul Satu-Mare, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. Sambra Oilor este o sarbatoare celebrata in a doua duminica a lunii mai, pe dealul din Huta Certeze, situat la granita dintre judetele Maramures si Satu Mare, unde oierii serbeaza plecarea turmelor catre pasunile de la munte, potrivit Agerpres. Sarbatoarea este cunoscuta si ca Ruptul Sterpelor, similara cu masurisul laptelui.

FOTO O noua baie de multime: Basescu, cu clop si traista la sarbatoarea Sambra ...

Presedintele Traian Basescu participa, duminica, la sarbatoarea Sambra Oilor in localitatea Certeze din judetul Satu-Mare. Presedintele a fost intampinat cu multa voie buna de catre romanii care participa la aceasta sarbatoare. El a purtat clop pe cap si cu o traista populara pe umar, a gustat din palinca si bucatele din Tara Oasului. Basescu a apreciat si faptul ca osenii isi pastreaza nealterat romanismul. Cred ca aici oamenii sunt speciali, nu neaparat atmosfera sau sarbatoarea de azi.

FOTO O noua baie de multime: Basescu, cu clop si traista la sarbatoarea Sambra ...

Presedintele Traian Basescu participa, duminica, la sarbatoarea Sambra Oilor in localitatea Certeze din judetul Satu-Mare. Presedintele a fost intampinat cu multa voie buna de catre romanii care participa la aceasta sarbatoare. El a purtat clop pe cap si cu o traista populara pe umar, a gustat din palinca si bucatele din Tara Oasului. Multi participanti la eveniment au dorit sa se fotografieze cu presedintele care a acceptat cu placere. O parte din fotografii au fost postate pe pagina de .

Presedintele continua baile de multime. Traian Basescu a participat duminica la Sambra Oilor

Presedintele Traian Basescu isi continua baile de multime. Dupa ce a participat sambata dupa-amiaza, in comuna constanteana Pestera, la Zilele localitatii, presedintele a facut o deplasare,.

Traian Basescu participa la Zilele Comunei Pestera, in judetul Constanta

Presedintele Traian Basescu participa, sambata, la Zilele Comunei Pestera, in judetul Constanta, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu a gafat la Sambra Oilor din Satu Mare: imi place Tara Oasului din Maramures

Presedintele Traian Basescu, in vizita la Dealul Huta Certeze, in judetul Satu Mare, cu ocazia sarbatorii Sambra Oilor, a gafat in fata jurnalistilor plasand Tara Oasului si in judetul Maramures, nu doar in Satu Mare, acolo unde este, de fapt regiunea geografica.

Presedintele Traian Basescu participa la Zilele Comunei Pestera, judetul Constanta

Presedintele Traian Basescu participa, sambata, la Zilele Comunei Pestera, in judetul Constanta, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Participarea sefului statului la Zilele Comunei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )