Libnet.ro
UNICEF

21:15

Traian Basescu, la postul B1 TV, de la ora 20,00

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, la postul B1 TV, de la ora 20,00

Presedintele Traian Basescu este invitat miercuri, incepand cu ora 20,00, la emisiunea Buna seara, Romania, a postului de televiziune B1 TV. continuă pe Hotnews

Vant puternic in Dobrogea. Informare valabila pana la ora 20.00.

Meteorologii au emis o informare de vant puternic pentru Dobrogea, pana la ora 20. In intervalul mentionat, vantul va avea intensificari cu viteze ce vor atinge si izolat vor depasi la rafala 60. 70 km/h in Dobrogea si estul Munteniei, dar si in Moldova unde trecator va mai ninge slab. In Carpatii Meridionali si de Curbura ninsorile vor fi viscolite, iar vantul va sufla tare, cu peste 80. 90 km/h. Totodata, pana la ora 14. 00 este valabil codul galben de vant puternic pentru .

LIVE TEXT Traian Basescu: Trebuie sa uitam de Schengen, va fi un raport MCV foarte prost pe partea de activitate parlamentara

Presedintele Traian Basescu este invitat miercuri, incepand cu ora 20. 00, la emisiunea Buna seara, Romania, a postului de televiziune B1 TV. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

LIVE TEXT Traian Basescu: Nu voi participa la vreo depunere a juramantului de catre Lucian Bolcas pentru CCR, ceremonia nu va avea loc la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu este invitat miercuri, incepand cu ora 20. 00, la emisiunea Buna seara, Romania, a postului de televiziune B1 TV. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Traian Basescu: Trebuie sa uitam de sansa de a intra in Schengen, va fi un raport MCV foarte prost pe partea de activitate parlamentara. Zgonea ar trebui sa demisioneze

Zgonea a manipulat votarea a doua legi, cu o viteza extraordinara, care nu erau pe ordinea de zi, nu aveau avizul CSM. Eu cred ca Zgonea ar trebui sa demisioneze ) Acest om a pus Romania intr-o situatie ingrozitoare. Voi aplica toate procedurile constitutionale pentru a impiedica aceste modificari, a declarat presedintele Traian Basescu, miercuri seara, intr-o emisiune la postul B1 TV. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

VIDEO Traian Basescu: Trebuie sa uitam de sansa de a intra in Schengen, va fi un raport MCV foarte prost pe partea de activitate parlamentara. Zgonea ar trebui sa demisioneze

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la B1 TV, ca Romania trebuie sa uite de sansa de a intra in spatiul Schengen, pentru ca raportul MCV va fi unul foarte prost in privinta activitatii parlamentare. Potrivit sefului statului, cei trei mari responsabili de ceea ce s-a intamplat marti in Parlament si de reactia internationala dura fata de modificarile la Codul penal sunt premierul Victor Ponta si presedintii Camerelor, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea. Ponta se face ca sta pitit, ca si cum se poate lua o decizie de modificare a Codului penal fara ca liderul majoritatii sa stie. Antonescu iese si bate campii, spunand ca parlamentarii si presedintele nu sunt functionari publici. Zgonea a manipulat votarea a doua legi, cu o viteza extraordinara, care nu erau pe ordinea de zi, nu aveau avizul CSM. Eu cred ca Zgonea ar trebui sa demisioneze. Acest om a pus Romania intr-o situatie ingrozitoare, a spus Basescu.

Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 20.00

Presedintele Traian Basescu este invitatul jurnalistei Madalina Puscalau, la B1 TV, incepand cu ora 20. Legea amnistierii si gratierii unor infractori, modificarile aduse Codului Penal, activitatea comisiilor de ancheta privind terenul cumparat de fiica sa sunt principalele subiecte tratate de seful statului.

Traian Basescu, despre acciza la carburanti: Nu este necesara, bugetul are resurse suficiente

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la emisiunea Buna seara, Romania, ca isi mentine punctul de vedere vizavi de acciza la carburanti. Nu trebuie introdusa deloc, in buget.

Traian Basescu: Afirmatia ministrului Daniel Barbu este gresita

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni seara, ca ministrulCulturii,Daniel Barbu, a facut o afirmatie gresita cu privire la reducerea fondurilor pentru programul national de tratare si prevenire.

Traian Basescu a decorat doi generali in retragere.

Presedintele Traian Basescu, a semnat luni, decretele de decorare a generalului in retragere Marin-Aurel Niculescu, vicepresedinte al Asociatiei Romane pentru Propaganda si Istoria Aeronauticii, si a generalului in retragere, Nicolae-Victor Goanta, presedinte al Asociatiei Invalizilor de Razboi si prim-vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi. Cu prilejul implinirii a 90 de ani, in semn de inalta apreciere pentru curajul si spiritul de sacrificiu dovedite in cel de-al .

Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creeaza conditii pentru continuarea discutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus oricand sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei creeaza conditii pentru continuarea discutiilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )