Libnet.ro
UNICEF

21:45

Traian Basescu: PSD nu poate fi un partener al nostru in vreun Guvern, in vreo Coalitie majoritara

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: PSD nu poate fi un partener al nostru in vreun Guvern, in vreo Coalitie majoritara

Fostul presedinte si seful Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, sustine ca PSD nu poate fi un partener al formatiunii in niciun Guvern si in nicio coalitie majoritara. continuă pe România Liberă

Augustin Lazar, despre dosarul lui Traian Basescu: Daca exista o fapta de spalare de bani, ea nu poate fi separata de o fapta de coruptie. in ipoteza in care se va redeschide dosarul, cele doua cauze trebuie reunite

Procurorul general Augustin Lazar a vorbut, luni, despre ipoteza in care dosarul fostului presedinte Traian Basescu ar fi redeschis.

Traian Basescu este un produs expirat. Este exclusa varianta de alianta cu PMP

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri seara, la Timisoara, ca exclude orice alianta cu Partidul Miscarea Populara PMP) dupa alegerile parlamentare si a spus despre Traian Basescu ca este un produs expirat. Declaratia a fost facuta dupa ce Basescu a afirmat ca exclude o alianta cu PSD si ca nici Partidul National Liberal PNL) nu reprezinta o solutie mai buna, insa macar nu miroase asa urat.

Traian Basescu: Cetatenii Republicii Moldova, prin votul lor, au dat o amanare parcursului european al tarii

Traian Basescu, singurul politician roman care a votat duminica in cadrul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, dupa ce a obtinut si cetatenia tarii vecine, a comentat duminica seara, pe pagina sa de Facebook, rezultatul scrutinului: Cetatenii Republicii Moldova, prin votul lor, au dat o amanare parcursului european al tarii, a scris Traian Basescu.

Traian Basescu, despre Igor Dodon: il dau in judecata pe daca pierd cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, ca il va da in judecata pe Igor Dodon, presedintele ales al Republicii Molodva, daca acesta ii va retrage cetatenia moldoveneasca,.

Traian Basescu il ameninta pe Dodon, in cazul in care, acesta ii va retrage cetatenia moldoveneasca: O sa-l dau in judecata pe Dodon

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a declarat, marti, ca il va da in judecata pe noul presedinte al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, daca acesta din urma ii va retrage cetatenia moldoveneasca.

Oamenii din sistem s-au facut unii pe altii doctori, si-au dat singuri pensii. Traian Basescu, acuzatii grave la adresa lui Florian Coldea

Traian Basescu a facut declaratii gata sa rastoarne tot ce se stia pana acum. Fostul presedinte al Romaniei a precizat ca prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, este cel care conduce.

Traian Basescu, dupa infrangerea Maiei Sandu, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova: imi pare tare rau ca cetatenii au dat, prin votul lor, o amanare parcursului european al tarii

Fostul sef al statului si presedintele PMP, Traian Basescu, s-a declarat, duminica, dezamagit de rezultatul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Astfel, candidata pro-europeana Maia Sandu a fost invinsa de contracandidatul sau pro-rus Igor Dodon.

Alegeri peste Prut: Traian Basescu si-a exercitat dreptul la vot in calitate de nou cetatean al Republicii Moldova (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, s-a prezentat duminica in jurul orei 11 la vot, pentru a vota in scrutinul al doilea in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Cu o.

FOTO. Traian Basescu a votat la Ambasada Moldovei: Cine se gandeste la binele Republicii Moldova va opta pentru Maia Sandu. Dodon propune intrarea in Uniunea Vamala, ceea ce inseamna saracie

Fostul presedinte Traian Basescu a votat, duminica dimineata, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova. El a declarat ca a votat pentru Maia Sandu, candidatul care in toata campania a sustinut ca va mentine drumul european al Republicii Moldova, transmite News. ro.

Alegeri Republica Moldova, turul doi. Traian Basescu a votat: Am votat pentru drumul european al Moldovei si apropierea de Romania

Fostul presedinte al Romaniei, proaspat cetatean al Republicii Moldova, s-a prezentat duminica, 13 noiembrie, la urna, pentru a-si exercita dreptul la vot. Basescu a votat la sectia de votare din incinta Ambasadei Republicii Moldova la Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )