Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu: Cetatenii Republicii Moldova, prin votul lor, au dat o amanare parcursului european al tarii

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Cetatenii Republicii Moldova, prin votul lor, au dat o amanare parcursului european al tarii

Traian Basescu, singurul politician roman care a votat duminica in cadrul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, dupa ce a obtinut si cetatenia tarii vecine, a comentat duminica seara, pe pagina sa de Facebook, rezultatul scrutinului: Cetatenii Republicii Moldova, prin votul lor, au dat o amanare parcursului european al tarii, a scris Traian Basescu. continuă pe Hotnews

Basescu: imi pare tare rau ca cetatenii Republicii Moldova, prin votul lor, au dat o amanare parcursului european al tarii

Moldovenii, prin votul lor, au amanat parcursul proeuropean al tarii, a scris fostul presedinte Traian Basescu pe Facebook, dupa ce alegerile prezindetiale au fost castigate de candidatul prorus, Igor .

Basescu: imi pare tare rau ca cetatenii Republicii Moldova au dat o amanare a parcursului european

Presedintele PMP, Traian Basescu a scris, duminica, pe Facebook, ca regreta faptul ca cetatenii Moldovei au amanat parcursul european al tarii prin alegerea lui Igor Dodon ca presedinte.

Traian Basescu, dupa infrangerea Maiei Sandu, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova: imi pare tare rau ca cetatenii au dat, prin votul lor, o amanare parcursului european al tarii

Fostul sef al statului si presedintele PMP, Traian Basescu, s-a declarat, duminica, dezamagit de rezultatul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Astfel, candidata pro-europeana Maia Sandu a fost invinsa de contracandidatul sau pro-rus Igor Dodon.

Klaus Iohannis: Noul Presedinte al Republicii Moldova sa indeplineasca cu intelepciune si echilibru mandatul sau. Singurul drum care poate oferi prosperitate tarii, implicarea factorilor politici si institutionali in consolidarea reformelor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni, printr-un comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale, ca a luat act de votul exprimat de cetatenii Republicii Moldova in turul al doilea al.

Alegeri Republica Moldova, turul doi. Andrei Nastase: Ea poate face schimbarea mult asteptata de cetatenii Republicii Moldova

Liderul PPDA, Andrei Nastase, cel care s-a retras in favoarea Maiei Sandu la functia de presedinte al tarii, a votat duminica, 13 noiembrie, la ora 14. Acesta a indemnat oamenii din tara sa iasa la vot si sa ia exemplul moldovenilor din strainatate care s-au mobilizat puternic.

FOTO. Traian Basescu a votat la Ambasada Moldovei: Cine se gandeste la binele Republicii Moldova va opta pentru Maia Sandu. Dodon propune intrarea in Uniunea Vamala, ceea ce inseamna saracie

Fostul presedinte Traian Basescu a votat, duminica dimineata, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova. El a declarat ca a votat pentru Maia Sandu, candidatul care in toata campania a sustinut ca va mentine drumul european al Republicii Moldova, transmite News. ro.

Alegeri peste Prut: Traian Basescu si-a exercitat dreptul la vot in calitate de nou cetatean al Republicii Moldova (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, s-a prezentat duminica in jurul orei 11 la vot, pentru a vota in scrutinul al doilea in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Cu o.

Basescu a votat la Ambasada Moldovei: Orice om care gandeste la binele Republicii Moldova va opta pentru Maia Sandu

Fostul presedinte Traian Basescu a votat, duminica dimineata, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Basescu, de curand cetatean moldovean, a votat pentru candidatul care in campania electorala a sustinut ca va mentine drumul european al Republicii Moldova si apropierea de Romania, anume Maia Sandu.

Alegeri Republica Moldova, turul doi. Traian Basescu a votat: Am votat pentru drumul european al Moldovei si apropierea de Romania

Fostul presedinte al Romaniei, proaspat cetatean al Republicii Moldova, s-a prezentat duminica, 13 noiembrie, la urna, pentru a-si exercita dreptul la vot. Basescu a votat la sectia de votare din incinta Ambasadei Republicii Moldova la Bucuresti.

Gafa lui Traian Basescu folosita de Igor Dodon in campania din Moldova: Fostul presedinte a spus ca Maia Sandu a vorbit cu Victoria Nuland despre unire, pentru a reveni apoi sa rectifice (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat, joi, intr-o emisiune televizata ca o sustine pe Maia Sandu in alegerile prezidentiale si ca aceasta s-a intalnit cu adjunctul secretarului de stat al Statele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )