Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Romania a semnat, la summitul G20, o declaratie privind Siria

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Romania a semnat, la summitul G20, o declaratie privind Siria

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. ASCULTA LIVE DECLARATIILECele mai importante declaratii ale presedintelui: - Cu ocazia desfasurarii G20, 11 state membre. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Romania a semnat declaratia celor 11 state din G20 privind Siria

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca Romania s-a raliat declaratiei care a fost semnata de 11 state din G20 privind Siria. Declaratia face apel la un raspuns international ferm in cazul Siriei. Seful.

Traian Basescu: Romania s-a raliat Declaratiei celor 11 state din G20 privind Siria. Vezi ce prevede documentul

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania a adoptat o pozitie cu privire la Siria, odata cu ocazia summitului G20 de la Sankt Petersburg. 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind.

Traian Basescu: Romania s-a raliat Declaratiei celor 11 state din G20 privind Siria. Vezi ce prevede documentul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania a adoptat o pozitie cu privire la Siria, odata cu ocazia summitului G20 de la Sankt Petersburg. 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind.

VIDEO Traian Basescu: Romania va fi un partener politic al aliatilor sai, dar nu are resurse militare pentru tipul de operatiune preconizat in Siria./ La summitul G20 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind Siria. Declaratia recunoaste ca

Traian Basescu sustine, la aceasta ora, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Ieri Romania a adoptat o pozitie cu privire la Siria si e obligatia mea sa o aduc la cunostinta publicului, avand in vedere ca e un angajament politic pe care Romania si-l asuma. Cu ocazia summitului G20 de la Sankt Petersburg, 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind Siria. In urma consultarii cu alte institutii, am decis ca Romania sa se ralieze acestei declaratii a celor 11 state - Australia, Canada, Franta, Italia, Japonia, Coreea, Arabia Saudita, Spania, Turcia, Marea Britanie si SUA. Declaratia constata ca norma internationala impotriva utilizarii armelor chimice e in vigoare de lunga durata si e universala, a anuntat seful statului. Vezi LIVE TEXT in articol declaratiile sefului statului.

Ambasadorul Romaniei la NATO a fost rechemat de Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu, a semnat luni, decretul de rechemare a lui Sorin-Dumitru Ducaru din calitatea de ambasador al Romaniei pe langa NATO. Sorin-Dumitru Ducaru a fost rechemat de presedinte pentru ca a fost desemnat in functia de asistent al secretarului general NATO pentru riscuri de securitate emergente.

Basescu: Am semnat un acord la G20, privind armele chimice.

Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania a semnat o declaratie prin care s-a angajat ca orice conflicte pe care tara le-ar avea sa fie rezolvate in cadrul Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite, si nu cu arme chimice, precum s-a intamplat in Siria. Presedintele a sustinut ca angajamentul politic a fost luat in cadrul Summitului G20 si a fost initiat de 11 state, printre care: Australia, Canada, Franta, Italia, Japonia, Republica Coreea, Arabia Saudita, Spania, Turcia, .

Basescu: Romania se raliaza declaratiei celor 11 state membre G20

Update 16:15 Traian Basescu a precizat ca semnatarii declaratiei sustin si sprijina consecvent o rezolutie ferma a Consiliului de Securitate al ONU avand in vedere responsabilitatile acestuia. Faptul ca in problema siriana, datorita disputelor dintre membrii cu drept de veto nu s-a putut adopta o rezolutie, e marcat in declaratie, iar Romania sustine fara rezerve ca problemele de acest gen sa fie rezolvate in consiliul de securitate si nu cu forta armelor, adauga Basescu. Domnia sa mentioneaza: Semnatarii se angajeaza sa sustina demersuri internationale pe termen lung pentru a trata provocarea reprezentata de rezervele de arme chimice ale Siriei.

Basescu: Romania s-a raliat declaratiei celor 11 state din G20 privind Siria

Presedintele Traian Basescu a anuntat, luni, ca Romania s-a raliat declaratiei semnate de 11 state din G20 privind Siria, care face apel la un raspuns international ferm, transmite Mediafax .

Traian Basescu face o declaratie de presa luni, de la ora 16.00

Traian Basescu face o declaratie de presa luni, de la ora 16. 00, anunta Administratia Prezidentiala. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia.

Basescu a semnat decretul de numire a Manuelei Breazu in functia de ambasador in Irlanda.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a Manuelei Breazu in functia de ambasador al Romaniei in Irlanda, a anuntat Administratia Prezidentiala. Procedura de nominalizare a ambasadorilor Romaniei presupune o propunere de nominalizare din partea Ministerului Afacerilor Externe catre Presedintie. Seful statului decide asupra trimiterii la post dupa ce ambasadorii propusi sunt audiati de comisiile reunite de politica externa ale Parlamentului, avizul acestora fiind insa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )