Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Traian Basescu: Romania va fi un partener politic al aliatilor sai, dar nu are resurse militare pentru tipul de operatiune preconizat in Siria./ La summitul G20 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind Siria. Declaratia recunoaste ca

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu: Romania va fi un partener politic al aliatilor sai, dar nu are resurse militare pentru tipul de operatiune preconizat in Siria./ La summitul G20 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind Siria. Declaratia recunoaste ca

Traian Basescu sustine, la aceasta ora, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Ieri Romania a adoptat o pozitie cu privire la Siria si e obligatia mea sa o aduc la cunostinta publicului, avand in vedere ca e un angajament politic pe care Romania si-l asuma. Cu ocazia summitului G20 de la Sankt Petersburg, 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind Siria. In urma consultarii cu alte institutii, am decis ca Romania sa se ralieze acestei declaratii a celor 11 state - Australia, Canada, Franta, Italia, Japonia, Coreea, Arabia Saudita, Spania, Turcia, Marea Britanie si SUA. Declaratia constata ca norma internationala impotriva utilizarii armelor chimice e in vigoare de lunga durata si e universala, a anuntat seful statului. Vezi LIVE TEXT in articol declaratiile sefului statului. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Romania s-a raliat Declaratiei celor 11 state din G20 privind Siria. Vezi ce prevede documentul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania a adoptat o pozitie cu privire la Siria, odata cu ocazia summitului G20 de la Sankt Petersburg. 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind.

Traian Basescu: Romania s-a raliat Declaratiei celor 11 state din G20 privind Siria. Vezi ce prevede documentul

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania a adoptat o pozitie cu privire la Siria, odata cu ocazia summitului G20 de la Sankt Petersburg. 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind.

Traian Basescu: Romania a semnat, la summitul G20, o declaratie privind Siria

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. ASCULTA LIVE DECLARATIILECele mai importante declaratii ale presedintelui: - Cu ocazia desfasurarii G20, 11 state membre.

Traian Basescu: Romania a semnat declaratia celor 11 state din G20 privind Siria

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca Romania s-a raliat declaratiei care a fost semnata de 11 state din G20 privind Siria. Declaratia face apel la un raspuns international ferm in cazul Siriei. Seful.

VIDEO Traian Basescu, despre conflictul din Siria: Romania nu are resurse militare pentru o operatiune militara

Presedintele Traian Basescu a declarat, de la Palatul Cotroceni, ca, in cazul in care se va ajunge la o interventie militara in Siria, Romania va fi un partener politic al aliatilor sai, dar nu are resurse militare pentru o operatiune de o asemenea anvergura.

Traian Basescu a avizat urmarirea penala a lui Adriean Videanu.

Presedintele Romaniei a dat aviz favorabil pentru urmarirea penala a fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu. Potrivit site-ului Romania tv, Traian Basescu a transmis azi cererea de urmarire penala a lui Videanu catre ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. Alta informatie este ca Traian Basescu a avizat urmarirea penala si in cazul fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi.

Basescu: Romania se raliaza declaratiei celor 11 state membre G20

Update 16:15 Traian Basescu a precizat ca semnatarii declaratiei sustin si sprijina consecvent o rezolutie ferma a Consiliului de Securitate al ONU avand in vedere responsabilitatile acestuia. Faptul ca in problema siriana, datorita disputelor dintre membrii cu drept de veto nu s-a putut adopta o rezolutie, e marcat in declaratie, iar Romania sustine fara rezerve ca problemele de acest gen sa fie rezolvate in consiliul de securitate si nu cu forta armelor, adauga Basescu. Domnia sa mentioneaza: Semnatarii se angajeaza sa sustina demersuri internationale pe termen lung pentru a trata provocarea reprezentata de rezervele de arme chimice ale Siriei.

Basescu: Romania s-a raliat declaratiei celor 11 state din G20 privind Siria

Presedintele Traian Basescu a anuntat, luni, ca Romania s-a raliat declaratiei semnate de 11 state din G20 privind Siria, care face apel la un raspuns international ferm, transmite Mediafax .

Urmarirea pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi, aprobata de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a aprobat solicitarea de trimitere in judecata pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi. Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa,.

Traian Basescu face o declaratie de presa luni, de la ora 16.00

Traian Basescu face o declaratie de presa luni, de la ora 16. 00, anunta Administratia Prezidentiala. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )