Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu s-a razgandit. A luat din nou avionul prezidential

Antena3 Antena3,
Traian Basescu s-a razgandit. A luat din nou avionul prezidential

Presedintele Traian Basescu foloseste din nou avionul prezidential. Odata cu plecarea lui Relu Fenechiu de la Ministerul Transporturilor, s-a rezolvat si problema presedintelui care a renuntat la serviciile. continuă pe Antena3

Basescu: Xenofobia si rasismul apar din nou cu vitalitate in Europa

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, o alocutiune la Muzeul Eliberarii Nationale Slovace din Banska Bystrica, afirmand ca xenofobia si rasismul sunt elemente care astazi incep din nou sa apara cu vitalitate pe teritoriul Europei si ca.

Cateva impresii dintr-o vizita ciudata. Traian Basescu in Slovacia

Cand presedintele Traian Basescu decola din Bucuresti spre Bratislava cu mica aeronava inchiriata de la Tarom, unul din suporterii sai din PDL scria pe blog ca traieste a doua tinerete politica. Asta o fi imaginea la intern, dar cand pleaca afara atmosfera se cam schimba. Saracia din visteria prezidentiala pare sa mai taie din acest elan tineresc. Cu o zi inainte anuntase ca nu mai pleaca in septembrie peste ocean la o adunare ONU din lipsa banilor. Cei din Administratia Prezidentiala se jura ca asta-i adevarul gol - golut. Guvernul a sarit Presedintia la ultima rectificare. Criza financiara de la Cotroceni ar fi fost ridicata inclusiv intr-un CSAT.

Basescu: Rasismul si xenogobia, elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa

Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita oficiala in Slovacia, a declarat astazi, in cadrul unei alocutiuni, ca rasismul si xenogobia sunt elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa.

Basescu: Rasismul si xenofobia, elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa

Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita oficiala in Slovacia, a declarat astazi, in cadrul unei alocutiuni, ca rasismul si xenofobia sunt elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa.

Traian Basescu, in vizita oficiala in Slovacia.

Presedintele Traian Basescu face, miercuri si joi, o vizita oficiala in Slovacia, urmand sa aiba intrevederi cu omologul slovac, Ivan Gasparovic, cu presedintele Parlamentului, Pavol Paska, si sa depuna o coroana de flori la Cimitirul Militar al Armatei Romane din Zvolen, relateaza Mediafax. Citeste si Presedintele Traian Basescu a decorat un veteran de razboi din Slovacia. Vezi de ce Potrivit programului publicat de Presedintie, Traian Basescu va fi primit, miercuri, la ora .

Elena Udrea: Traian Basescu pare sa fie la o a doua tinerete politica / Basescu este solutia pentru consolidarea fortelor de centru-dreapta

Traian Basescu a reusit, intr-o singura iesire publica, sa faca mai mult decat intreaga Opozitie in 16 luni de la instalarea in functie a Guvernului USL. I-a demascat pe Victor Ponta si Crin Antonescu drept niste impostori politici, care paraziteaza spatiul public romanesc. Fara a folosi nici macar un cuvant de ocara, i-a aratat in toata splendoarea lor: goi de continut, ranchiunosi, avizi dupa imagine, insetati de putere si obsedati de functii. Niste politicieni marunti, care i-au mintit pe romani, si-au intors fata de la oameni si guverneaza exclusiv pentru propria camarila si atingerea propriilor ambitii, scrie Elena Udrea pe blogul sau.

Crin Antonescu: DNA protejeaza oamenii apropiati lui Traian Basescu

Liderul liberal Crin Antonescu a acuzat marti Directia Nationala Anticoruptie ca ii protejeaza pe oamenii apropiati de presedintele Traian Basescu. Declaratia vine in contextul in care presedintele Traian Basescu a declarat luni ca liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, precum si presedintele PDL, Vasile Blaga, ar trebui sa aiba grija de infractorii din partidele lor, iar Antonescu a reactionat ulterior spunand ca in PNL nu exista infractori.

Traian Basescu: Avem 10.000 de romani in Siria.

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, in cadrul Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, ca, in ceea ce ne priveste, suntem afectati de tabloul violent din Orient. In Siria avem 10. 000 de romani. Avem Israelul, care este in jurul unei zone de insecuritate, unde avem o jumatate de locuitori de limba romana, si avem relatiile economice traditionale cu tari ca Egiptul, ca Siria, ca Libia, de ce nu, Yemen, unde lucrurile nu sunt stabile, a mai declarat Traian Basescu. Situatia este .

Presedintele Traian Basescu a decorat un veteran de razboi din Slovacia. Vezi de ce.

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretul de decorare a unui veteran de razboi din Republica Slovaca. Barbatul a luptat in cel de-al Doilea Razboi Mondial. In semn de apreciere pentru contributia personala la operatiunile militare din Cehoslovacia in cel de-al Doilea Razboi Mondial, pentru efortul depus la amenajarea si intretinerea cimitirelor soldatilor romani, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a conferit Ordinul Virtutea Militara - in grad de Ofiter cu insemn pentru .

VIDEO Traian Basescu: Constat ca liderii USL s-au intors nervosi din concediu. / Somajul e in crestere. A venit timpul ca domnul Ponta sa guverneze, nu sa televizeze si nu sa se lupte politic. / Nu sunt in campanie, eu nu mai candidez la nimic

Presedintele Traian Basescu a criticat, intr-o declaratie de presa facuta luni la Palatul Cotroceni, guvernarea USL, el invitandu-l pe primul ministru sa guverneze, nu sa televizeze si nu sa se lupte politic. Seful statului a afirmat ca liderii USL s-au intors nervosi din concediu, adaugand ca Daca n-au timp sa mearga in tara datorita conducerii tarii prin televiziuni, acolo pare a fi locul lor de munca, vreau sa le dau citeva informatii grave. Traian Basescu a vorbit despre somajul in crestere, dar si despre proiecte de infrastructura, inclusiv autostrada Transilvania si tronsonul de metrou din Drumul Taberei, acuzand Executivul de incapacitate. Ce nu intelege Victor Viorel Ponta, ca si foarte multi analisti, e ca nu sunt campanie. Eu nu mai candidez la nimic. ) Oricit s-ar supara guvernul, imi voi face un obicei din a-i invita sa guverneze, a subliniat seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )