Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, de Sfanta Maria si Ziua Marinei: La multi ani si bun cart inainte!

B1 B1,
Traian Basescu, de Sfanta Maria si Ziua Marinei: La multi ani si bun cart inainte!

Presedintele Traian Basescu a adresat, vineri, un mesaj cu prilejul sarbatoririi Sfintei Maria Mare si Zilei Marinei Romane. Seful statului a urat La multi ani! si Bun cart inainte!. Ziua de 15. continuă pe B1

Traian Basescu, de Sfanta Maria si Ziua Marinei: La multi ani si bun cart inainte!

Presedintele Traian Basescu a adresat, vineri, un mesaj cu prilejul sarbatoririi Sfintei Maria Mare si Zilei Marinei Romane. Seful statului a urat La multi ani! si Bun cart inainte!. Ziua de 15.

Mesajul lui Traian Basescu de Ziua Marinei si Sf. Maria

Presedintele Traian Basescu le ureaza La multi ani romanilor care isi serbeaza onomastica si indeamna la omagierea celor care s-au jertfit pentru gloria pavilionului tricolor, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Mesajul lui Traian Basescu de Adormirea Maicii Domnului si Ziua Marinei

Presedintele Traian Basescu a adresat, vineri, un mesaj cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii Domnului si Zilei Marinei Romane, transmitand urari de La multi ani! si Bun cart inainte!, informeaza.

Crestinii sarbatoresc Sfanta Maria Mare: Manifestari de Ziua Marinei si zeci de mii de pelerini la Manastirea Nicula (VIDEO)

Zi de mare sarbatoare pentru Crestini. Astazi sarbatoresc Sfanta Maria. Peste 2,2 milioane de romani sunt sarbatoriti astazi. Dintre acestia, peste 1,8 milioane sunt femei, iar cele mai frecvente nume sunt .

Minivacanta de Sfanta Maria: Peste 200.000 de turisti asteptati pe litoral

Peste 200. 000 de turisti sunt asteptati sa ajunga in acest weekend prelungit pe litoral, anunta Mediafax. In statiunile de la Marea Neagra vor avea loc zeci de concerte si evenimente, printre care festivitatile prilejuite de Ziua Marinei si parade de moda.

FOTO Minivacanta de rugaciune si de distractie. Programul evenimentelor din tara, de Sfanta Maria Mare

Minivacatna de Adormirea Maicii Domnului ii prinde, anul acesta, pe mii de romani fie in pelerinaj la manastirile din tara, fie la festivitatile de Ziua Marinei, organizate in mai multe localitati. Pelerinajele cele mai importante au loc pe 15 august la Nicula, Rohia si Putna.

Pregatirile in Porturile Turnu Severin si Orsova de Ziua Marinei sunt in toi

Ca in fiecare an, de Sfanta Marie, marinarii sarbatoresc Ziua Marinei. La Turnu Severin si la Orsova pregatirile sunt in toi pentru o zi care se anunta plina de evenimente.

Mai multi militari au lesinat in timpul festivitatilor de Ziua Marinei, de la Constanta

Mai multi marinari militari au lesinat, vineri dimineata, in timpul festivitatilor de Ziua Marinei, de la Constanta, avand nevoie de ingrijiri medicale. in timpul slujbei religioase oficiate de mai multi.

Oferte last-minute pe Valea Prahovei pentru vacanta de Sfanta Maria

Chiar daca marea este in preferintele romanilor pentru mini-vacanta de Sfanta Maria, foarte multi turisti vor lua si drumul muntelui in weekend.

FOTO VIDEO Ziua Marinei sarbatorita la Orsova pe acorduri de muzica lautareasca

Cateva sute de orsoveni au participat vineri dimineata la manifestarile prilejuite de Ziua Marinei. Ca in fiecare an, jocurile marinaresti au facut deliciul spectatorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )