Libnet.ro
UNICEF

14:16

Traian Basescu si-a inecat amarul de la Alba in tuica si visinata

Antena3 Antena3,
Traian Basescu si-a inecat amarul de la Alba in tuica si visinata

Traian Basescu a fost invitat intr-un sat din Alba la o sarbatoare locala. Fostul presedinte si-a alinat durerea provocata de huiduieli cu tuica si visinata. Basescu nu a ratat niciun cort cu. continuă pe Antena3

Anuntul de ultima ora al lui Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca, probabil, din toamna se va inscrie in Partidul Miscarea Populara, noteaza Agerpres. Basescu a participat la Conferinta Regionala.

Traian Basescu anunta ca din toamna se va inscrie probabil in PMP

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat dumnica, la Alba Iulia, la Conferinta Regionala Centru a PMP, ca probabil din toamna se va inscrie in Partidul Miscarea Populara. As incheia asigurandu-va ca, dupa ce am fost la conferinta regionala de la Timisoara, de la Galati, de la Iasi, de la Pitesti si aici la Alba, probabil ca, din toamna, nu voi fi numai partenerul dumneavoastra, ci ma voi inscrie in partidul dumneavoastra, a spus fostul sef al statului la finalul discursului sau, fiind aplaudat de cei prezenti.

Traian Basescu face apologia unirii cu Republica Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara, ca sansa Republicii Moldova de a ajunge in Uniunea Europeana este unirea cu Romania,.

Traian Basescu, laude publice pentru Klaus Iohannis

Fostul sef al statului Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara, ca presedintele Klaus Iohannis a procedat corect trimitand Codul fiscal inapoi .

Traian Basescu: Din pacate, in momentul de fata avem prea multi judecatori timorati iar unele rechizitorii sunt editoriale

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca in momentul de fata sunt prea multi judecatori timorati, iar unele rechizitorii ale procurorilor sunt editoriale, relateaza Agerpres.

Traian Basescu: Medicii ar trebui sa fie angajati ai spitalelor, nu ai statului

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara PMP), ca o noua lege a sanatatii este mai mult decat necesara, sustinand ca medicii ar.

Traian Basescu a trecut la bai de huiduieli

Traian Basescu a fost huiduit de romanii prezenti la o serbare campeneasca din judetul Alba. Organizatorii evenimentului nu au vrut sa se auda huiduielile, asa ca imediat ce oamenii au inceput sa.

Traian Basescu: Probabil din toamna ma voi inscrie in Partidul Miscarea Populara

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul Conferintei Regionale Centru a PMP, care s-a desfasurat la Alba Iulia ca, probabil, din toamna se va inscrie in Partidul Miscarea Populara. Anu.

Elena Udrea, despre anuntul fostului presedinte privind inscrierea in PMP: Ma asteptam. E nevoie de Traian Basescu in politica

Elena Udrea a declarat ca se astepta la anuntul lui Traian Basescu privind inscriera in PMP, deparece sustine aceasta, este nevoie de un om ca el in politica. Nu stiam dinainte. Cred ca este nevoie de.

Elena Udrea, despre anuntul fostului presedinte privind inscrierea in PMP: Ma asteptam. E nevoie de Traian Basescu in politica (VIDEO)

Elena Udrea a declarat ca se astepta la anuntul lui Traian Basescu privind inscriera in PMP, deparece sustine aceasta, este nevoie de un om ca el in politica. Nu stiam dinainte. Cred ca este nevoie de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )