Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu spune ca actele prezentate de senatorul Sorin Rosca Stanescu sunt false

Antena3 Antena3,
Traian Basescu spune ca actele prezentate de senatorul Sorin Rosca Stanescu sunt false

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Sorin Rosca Stanescu este un mincinos prost. intrebat cum comenteaza acuzatiile lui Sorin Rosca Stanescu la adresa sa, Traian Basescu a raspuns: Daca Rosca. continuă pe Antena3

Traian Basescu spune ca actele prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt false. Cum raspunde senatorul

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Sorin Rosca Stanescu este un mincinos prost. intrebat cum comenteaza acuzatiile lui Sorin Rosca Stanescu la adresa sa, Traian Basescu a raspuns: Daca Rosca.

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu, dupa ce senatorul PNL a declarat ca presedintele ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului minier de la Rosia Montana. ---- * Update 11:14 Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu l-a avertizat pe presedintele Traian Basescu sa fie atent la conturile pe care le-ar avea in Seychelles, dupa ce seful statului l-a dat in judecata pe liberal pentru acuzatiile ca ar fi luat mita pentru a sustine proiectul RMGC.

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu.

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu, dupa ce senatorul PNL a declarat ca presedintele ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului minier de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Solutia in acest proces urmeaza sa o dea magistratii de la Judecatoria Sectorului 2. Instanta nu a stabilit, deocamdata, cand va fi primul termen din dosar. In plangerea inaintata de Traian Basescu, se arata ca acuzatiile facute de curand comporta o gravitate deosebita intrucat asociaza .

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu, dupa ce senatorul PNL a declarat ca presedintele ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului minier de la Rosia Montana.

Basescu: Sorin Rosca Stanescu e un mincinos prost

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Sorin Rosca Stanescu este un mincinos prost. intrebat cum comenteaza acuzatiile lui Sorin Rosca Stanescu la adresa sa, Traian Basescu a raspuns: Daca Rosca.

Nasul ii acuza pe Traian Basescu si Theodor Stolojan de spalare de bani

Presedintele Traian Basescu respinge acuzatiile senatorului PNL Sorin Rosca-Stanescu, ziaristul supranumit Nasul, a declarat purtatorul de cuvant al sefului de stat, Bogdan Oprea, pentru agentiile de presa. ---- * Update 14:13 Stolojan: Sorin Rosca Stanescu sa se adreseze lui Mihai Voicu si Calin Popescu Tariceanu Theodor Stolojan ii recomanda lui Sorin Rosca Stanescu sa se adreseze cu incredere colegilor sai de partid, Mihai Voicu si Calin Popescu Tariceanu, daca vrea informatii adevarate cu privire la sumele care au intrat in contul bancar de campanie electorala al Aliantei D.

Nasul ii acuza pe Traian Basescu si Theodor Stolojan de spalare de bani

Presedintele Traian Basescu respinge acuzatiile senatorului PNL Sorin Rosca-Stanescu, ziaristul supranumit Nasul, a declarat purtatorul de cuvant al sefului de stat, Bogdan Oprea, pentru agentiile de presa.

B1 TV: Documentele prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt false: Lipituri intre diferite bucati, prezentate ca un intreg

Documentele prezentate de deputatul PNL Sorin Rosca Stanescu prin care il acuza pe presedintele Traian Basescu de spalare de bani sunt false, banca la care ar fi fost depusi banii fiind deja inchisa la acea vreme, potrivit unor demonstratii facute in cadrul emisiunii Aktualitatea B1 difuzata de B1 TV.

Basescu il da in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Presedintele Traian Basescu l-a actionat in instanta pe senatorul Sorin Rosca Stanescu, pentru afirmatiile facute in ultima vreme la adresa sa, arata sursele de presa.

Sorin Rosca Stanescu, acuzatii de spalare de bani la adresa lui Traian Basescu. Presedintia: Minciunile senatorului, expresie a mizeriei morale in care se zbate

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a lansat acuzatii grave la adresa presedintelui Traian Basescu. Liberalul pretinde ca, in campania din 2004, seful statului ar fi spalat peste 7 milioane de euro, impreuna cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )