Libnet.ro
UNICEF

14:16

Traian Basescu sustine ca USR nu a acceptat PMP in alianta din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu sustine ca USR nu a acceptat PMP in alianta din Bucuresti

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca cineva din interiorul USR nu a acceptat si PMP in alianta de dreapta din Bucuresti mizand pe faptul ca PMP va avea propriii candidati. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu, aluzie la Dan Barna: Cineva din USR nu-l vrea pe Nicusor Dan castigator la Primaria Capitalei, ca sa tina partidul din functia de presedinte

Traian Basescu a dat de inteles ca Dan Barna, liderul USR, a avut interesul si a fortat un contracandidat de Dreapta pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei, astfel incat sansele acestuia de castig sa.

PMP vrea sa preia numele de PD-L. Traian Basescu: Vor fi negocieri cu PNL. Democrat-liberalii au castigat de doua ori Presedintia si de trei ori Primaria Capitalei (VIDEO)

Traian Basescu a anuntat ca PMP va negocia cu PNL pentru a prelua numele de PD-L. El spera ca va fi posibil ca formatiunea sa poarte inca de laalegerile generale din 2020 denumirea partidului care a.

Dan Barna, despre candidatura lui Traian Basescu: Reprezinta istoria. Nu-l incurca pe Nicusor Dan

Liderul USR, Dan Barna, considera ca Traian Basescu reprezinta istoria Bucurestiului si nu-l va incurca pe candidatul independent Nicusor Dan, sustinut de PNL si alianta USR-PLUS. Cu toate acestea, fostul.

Dan Barna, despre candidatura lui Traian Basescu: Reprezinta istoria. Nu-l incurca pe Nicusor Dan

Liderul USR, Dan Barna, considera ca Traian Basescu reprezinta istoria Bucurestiului si nu-l va incurca pe candidatul independent Nicusor Dan, sustinut de PNL si alianta USR-PLUS. Cu toate acestea, fostul.

Traian Basescu: Obiectivul este un rezultat onorabil al PMP la locale. Daca voi castiga alegerile, renunt cu draga inima la confortul functiei de eurodeputat (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit despre candidatura sala Primaria Capitalei si a subliniat ca, in ceea ce il priveste, obiectivul este un rezultat onorabil al PMP. Totusi, daca va castiga scrutinul pentru.

Traian Basescu vrea ca PMP sa redevina PDL si anunta ca ii va cere lui Orban sa ii cedeze numele fostului partid

Traian Basescu a declarat ca vrea ca PMP sa redevina PDL si anunta ca ii va cere presedintelui PNL, Ludovic Orban, sa ii cedeze numele fostului partid: Osatura PMP este din fosti membri PDL. Un partid care merita sa existe, scrie G4media.

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan. Exista prea multe lucruri care au ramas acolo unde le-am lasat (VIDEO)

Traian Basescu va candida din partea PMP la alegerile locale pentru Primaria Capitalei, scrutin pe care l-a castigat deja de doua ori in trecut, si a subliniat ca este in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan,.

Elena Udrea, reactie soc dupa anuntul candidaturii Traian Basescu la Primaria Capitalei: Gata, s-a terminat cu gluma!

In cursul zilei de luni, liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat candidatura europarlamentarului Traian Basescu la Primaria Capitalei. in urma acestei vesti, Elena Udrea nu a intarziat sa isi exprime public bucuria si sustinerea pentru viitorul primar: Si ca intotdeauna, castiga. Cu Basescu inainte! Toti pentru Bucuresti in urma cu cateva zile, Traian Basescu a .

Alegeri 2020. Veste soc pentru candidatii la Primaria Capitalei. Traian Basescu doreste sa fie iar primar: Toti pentru Bucuresti!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se gandeste serios la ideea de a concura iar pentru functia de primar al Capitalei. Acesta a declarat cu cateva zile inainte ca este foarte posbil ca dorinta lui sa se concretizeze, insa anuntul oficial il va face in curand. Luni, presedintele PMP, Eugen Tomac, a facut o postare .

Alegeri locale 2020. Ce sanse are Traian Basescu sa castige Primaria Capitalei

Anuntul potrivit caruia Traian Basescu va candida din partea PMP la alegerile locale din acest an pentru fotoliul de primar al Capitalei a reconfigurat calculele politice. Analistii vad ca sigura candidatura.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )