Libnet.ro
UNICEF

17:15

Traian Berbeceanu, despre posibilele masuri suplimentare in Bucuresti: La finalul saptamanii se discuta, iar luni se va da o decizie

B1 B1,
Traian Berbeceanu, despre posibilele masuri suplimentare in Bucuresti: La finalul saptamanii se discuta, iar luni se va da o decizie

Prefectul Capitalei, a precizat, intr-o interventie telefonica la un post TV ca in acest weekend va fi reanalizata situatia din Bucuresti. Totodata, el a precizat si faptul ca a solicitat oportunitatea. continuă pe B1

Traian Berbeceanu, despre noile restrictii din Capitala: Se ia in calcul carantina pe zone

Noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat ca se ia in calcul carantina pe zone in Bucuresti ca masura de prevenire si limitare a imbolnavirilor cu COVID-19.

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu: Am luat in calcul carantina de noapte, cel putin in anumite zone

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat miercuri ca nu exclude posibilitatea unei carantine pe timp de noaptea, pe modelul celei din Franta, unde oamenii nu mai pot iesi din case intre orele 21.

Cum a fost indepartat Traian Berbeceanu de la conducerea Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba. Probele fabricate impotriva lui

Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei. Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia a fost numit in noua functie in urma unei Hotarari de Guvern, dupa ce a fost.

FOTO Traian Berbeceanu in anii 2000. Stilul nonconformist prin care politistul se distingea fata de colegii sai

Traian Berbeceanu, actualul prefect al Capitalei, reprezenta o aparitie pitoreasca in randul politistilor hunedoreni, in anii 2000.

Cine este si cum arata Gabriela, sotia lui Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului (FOTO)

Traian Berbeceanu este noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Acesta a lucrat in Politie timp de 25 de ani, apoi a fost numit sef de cabinet al ministrului de Interne, f.

Ce pensie incaseaza lunar Traian Berbeceanu

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu a ajuns prefect al Capitalei dupa ce predecesorul sau, Gheorghe Cojanu, a facut mai multe declaratii contradictorii si a aratat ca nici macar nu cunostea evolutia.

Ultima ora. Raed Arafat, despre noile masuri care se vor impune in Romania. Atentie, toti angajatii de la stat sunt vizati

In contextul pandemiei actuale, situatia Romaniei este una ingrijoratoare, iar infectarea cu COVID-19 afecteaza de la zi la zi o mare parte din populatie. Din dorinta de a incercrca limitarea raspandirii virusului, Raed Arafat a anuntat recent cele mai noi masuri care ar putea fi impuse de autoritati. Ce se va intampla cu angajatii din .

Prefectul Capitalei, despre o posibila carantina de noapte in Bucuresti: Am luat-o in calcul, cel putin in anumite zone

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat miercuri la Gandul Live ca decizia unei carantine de noapte a fost luata in calcul cel putin pentru anumite zone, in contextul situatiei epidemiologice actuale din Bucuresti, insa deocamdata se merge pe respectarea actualelor masuri cel putin pana la intrunirea Comitetului municipal pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )