Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce pensie incaseaza lunar Traian Berbeceanu

B1 B1,
Ce pensie incaseaza lunar Traian Berbeceanu

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu a ajuns prefect al Capitalei dupa ce predecesorul sau, Gheorghe Cojanu, a facut mai multe declaratii contradictorii si a aratat ca nici macar nu cunostea evolutia. continuă pe B1

Instalarea lui Traian Berbeceanu in functie, programata la ora 12.30, in prezenta ministrului Marcel Vela

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, a anuntat, vineri, ca fostul prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, schimbat din functie cu Traian Berbeceanu in cadrul sedintei de Guvern de joi seara, a fost detasat in cadrul Corpului de inspectori guvernamentali. Instalarea in functie a lui Traian Berbeceanu este programata la ora 12. 30, in prezenta ministrului de Interne, Marcel Vela.

Cum a fost indepartat Traian Berbeceanu de la conducerea Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba. Probele fabricate impotriva lui

Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei. Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia a fost numit in noua functie in urma unei Hotarari de Guvern, dupa ce a fost.

Ludovic Orban, despre Traian Berbeceanu: Va fi un prefect foarte bun la Bucuresti. Un om corect, cinstit, ferm

Ce il recomanda pe fostul comisar de politie Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei? Premierul Ludovic orban spune ca este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii si va fi un prefect foarte bun pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza.

Traian Berbeceanu, 7 ani de la ziua cea mai neagra din viata de politist. Mesajele care i-au cutremurat pe romani

In urma cu sapte ani, Traian Berbeceanu trecea printr-una dintre cele mai negre zile din cariera sa. Acum, fostul politist din Deva este numit prefect al Capitalei.

Traian Berbeceanu, fost comisar la Crima Organizata, a fost numit prefect al Capitalei

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu a fost numit de Guvernul Romaniei in functia de prefect .

Secretul lui Traian Berbeceanu, stiut acum de toti romanii. De ce a descins DIICOT peste el

Secretul lui Traian Berbeceanu este stiut acum de toti romanii. S-a aflat de ce a descins DIICOT peste el in urma cu sapte ani. Actualul prefect al Bucurestiului, Traian Berbeceanu, a trait atunci cosmarul vietii lui. Traian Berbeceanu traia un cosmar acum 7 ani. Era sef al BCCO Alba, iar mascatii descindeau la locuinta lui .

TRAIAN BERBECEANU: ii asiguram pe locuitorii Bucurestiului ca le vom oferi solutii, si nu scuze sau justificari

Noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a dat asigurari astazi, la ceremonia de investire in functie, ca le va oferi locuitorilor municipiului Bucuresti solutii, si nu scuze sau justificari.

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

FOTO Traian Berbeceanu in anii 2000. Stilul nonconformist prin care politistul se distingea fata de colegii sai

Traian Berbeceanu, actualul prefect al Capitalei, reprezenta o aparitie pitoreasca in randul politistilor hunedoreni, in anii 2000.

Cine este si cum arata Gabriela, sotia lui Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului (FOTO)

Traian Berbeceanu este noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Acesta a lucrat in Politie timp de 25 de ani, apoi a fost numit sef de cabinet al ministrului de Interne, f.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )