Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum a fost indepartat Traian Berbeceanu de la conducerea Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba. Probele fabricate impotriva lui

B1 B1,
Cum a fost indepartat Traian Berbeceanu de la conducerea Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba. Probele fabricate impotriva lui

Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei. Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia a fost numit in noua functie in urma unei Hotarari de Guvern, dupa ce a fost. continuă pe B1

Instalarea lui Traian Berbeceanu in functie, programata la ora 12.30, in prezenta ministrului Marcel Vela

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, a anuntat, vineri, ca fostul prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, schimbat din functie cu Traian Berbeceanu in cadrul sedintei de Guvern de joi seara, a fost detasat in cadrul Corpului de inspectori guvernamentali. Instalarea in functie a lui Traian Berbeceanu este programata la ora 12. 30, in prezenta ministrului de Interne, Marcel Vela.

Traian Berbeceanu, fost comisar la Crima Organizata, a fost numit prefect al Capitalei

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu a fost numit de Guvernul Romaniei in functia de prefect .

Cine este si cum arata Gabriela, sotia lui Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului (FOTO)

Traian Berbeceanu este noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Acesta a lucrat in Politie timp de 25 de ani, apoi a fost numit sef de cabinet al ministrului de Interne, f.

Secretul lui Traian Berbeceanu, stiut acum de toti romanii. De ce a descins DIICOT peste el

Secretul lui Traian Berbeceanu este stiut acum de toti romanii. S-a aflat de ce a descins DIICOT peste el in urma cu sapte ani. Actualul prefect al Bucurestiului, Traian Berbeceanu, a trait atunci cosmarul vietii lui. Traian Berbeceanu traia un cosmar acum 7 ani. Era sef al BCCO Alba, iar mascatii descindeau la locuinta lui .

Traian Berbeceanu, la preluarea mandatului de prefect al Bucurestiului: Sunt vremuri deosebite, cu provocari mari (VIDEO)

Traian Berbeceanu a fost numit in functia de prefect al municipiului Bucuresti printr-o hotarare de guvern publicata joi seara in Monitorul Oficial. Acesta a declarat, vineri, la , dupa depunerea juramantului,.

CV-ul lui Traian Berbeceanu. O cariera care l-a transformat in spaima interlopilor romani

Traian Berbeceanu este noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Hotararea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, in aceasta functie a fost.

Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu a fost numit in functia de prefect al municipiului Bucuresti printr-o hotarare de guvern publicata joi seara in Monitorul Oficial, conform G4media.

TRAIAN BERBECEANU: ii asiguram pe locuitorii Bucurestiului ca le vom oferi solutii, si nu scuze sau justificari

Noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a dat asigurari astazi, la ceremonia de investire in functie, ca le va oferi locuitorilor municipiului Bucuresti solutii, si nu scuze sau justificari.

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

FOTO Traian Berbeceanu in anii 2000. Stilul nonconformist prin care politistul se distingea fata de colegii sai

Traian Berbeceanu, actualul prefect al Capitalei, reprezenta o aparitie pitoreasca in randul politistilor hunedoreni, in anii 2000.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )