Libnet.ro
UNICEF

15:00

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz-Bai, a gasit vinovatii pentru gestul sau: Sa va fie rusine!

Antena3 Antena3,
Traian Ogagau, primarul din Sangeorz-Bai, a gasit vinovatii pentru gestul sau: Sa va fie rusine!

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai, care si-a filmat fiica dezbracata in genunchi si a obligat-o sa stea cu mainile ridicate, spunandu-i sa-si ceara scuze pentru ceva ce facuse, a gasit vinovatii pentru gestul sau: Ce aveti cu Traiana, cu fata mea? Cu ce v-a gresit ea?. continuă pe Antena3

Primarul care si-a filmat fata in timp ce o umilea a gasit vinovatii pentru gestul sau iresponsabil: O sa va cruciti!

Traian Ogagau, primarul PNL din Sangeorz Bai judetul Bistrita Nasaud), se afla in mijlocul unui adevarat scandal, dupa ce in spatiul public au aparut doua inregistrari, una video, iar cealalta audio, in care isi umileste copilul si isi terorizeaza familia.

VIDEO inregistrarea care arata ca PNL il sustinea oficial si-i indemna pe bistriteni sa-l voteze pe primarul din Sangeorz Bai care si-a umilit fiica

Liberalii s-au grabit sa se dezica de Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a umilit fiica, anuntand ca acesta nu e sustinut de partid si este candidat independent. Ca lucrurile nu stau asa o arata o inregistrare din urma cu nici doua saptamani de la un eveniment electoral de la Bistrita, la care a participat si Ludovic Orban.

Noua inregistrare in care Traian Ogagau isi terorizeaza familia Primarul, despre clipul in care-si umileste fetita: Nu e moarte de om Fosta sotie a edilului ii ia apararea acestuia (VIDEO)

A aparut o noua inregistrare cu Traian Ogagau, primarul orasului Singeorz-Bai, cel care si-a umilit fiica, punand-o sa stea dezbracata, in genunchi si sa promita ca nu mai este obraznica. in noua.

Ce probleme cu legea a mai avut primarul din Sangeorz-Bai care si-a umilit si filmat fetita

Traian Ogagau, primarul orasului Sangeorz-Bai, a revoltat o tara intreaga dupa ce a iesit la iveala modul in care isi trateaza propria fiica. O prima inregistrare a aratat-o pe fetita stand in.

Primarul Traian Ogagau isi bate fiicele crunt! inregistrarea noua dovedeste cruzimea lui: Dobitoaca dracului, retardata, iti trag un picior in cap

Primarul PNL Traian Ogagau, actual edil al Sangeorz-Bai, care candideaza pentru un nou mandat la alegerile locale 2020, isi bate crunt fiicele. O noua inregistrare cu el dovedeste cruzimea cu care acesta isi trateaza copilele. Zilele trecute, un alt filmulet a circulat prin presa, cu Traian Ogagau care isi pedepsea si umilea fiica minora dezbracata.

Primarul din Sangeorz-Bai si-a filmat fiica dezbracata, in genunchi si cu mainile ridicate, in timp ce el o certa Ogagau da vina pe PSD ca foloseste filmarea in campania electorala

Traian Ogagau, primar al orasului Sangeorz-Bai si candidat pentru un nou mandat, sustinut de PNL, nu numai ca isi umileste fiica, dar a si filmat in timp ce o pedepseste tinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile deasupra capului. in replica, edilul da vina pe PSD pentru aparitia filmului in spatiul public.

Linisteste-te, nu mai plange, ca te bate si mai tare. O noua inregistrare cu primarul din Sangeorz-Bai a aparut in spatiul public (Adevarul)

O noua inregistrare, de data aceasta audio, cu primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, este prezentata de Adevarul. Potrivit sursei citate, in aceasta inregistrare se aude cum un copil, posibil un frate mai mare, incearca sa o calmeze pe fetita si ii spune soptit: Linisteste-te, nu mai plange, ca te bate si mai tare.

PNL se dezice de primarul din Sangeorz-Bai, anchetat ca si-a filmat fetita dezbracata in timp ce o umilea: Nu mai este membru PNL, ne delimitam

Primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, care s-a filmat in timp ce isi umilea si pedepsea fiica, punand-o sa stea dezbracata in genunchi, nu mai este membru PNL, iar partidul se dezice de el si condamna violenta impotriva copiilor, se arata intr-un comunicat al PNL.

Cum se scuza primarul din Sangeorz-Bai, dupa ce a fost filmat in timp isi umileste fiica dezbracata: Este mult sub demnitatea umana

Primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, a filmat momentul in care isi umileste fiica dezbracata, pe care a pus-o sa stea in genunchi si cu mainile ridicate deasupra capului, minute in sir, timp in care fetita este pusa sa repete ca va fi cuminte si ca nu isi va mai face parintii de ras.

PNL anunta ca se delimiteaza de primarul din Sangeorz-Bai care si-a umilit fiica: Nu mai este membru PNL si nu candideaza la primarie din partea partidului

PNL se delimiteaza de primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogadau, care si-a umilit fiica, punand-o sa stea in genunchi dezbracata si sa jure ca nu mai este obraznica, in timp el filma intreaga scena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )