Libnet.ro
UNICEF

06:16

Transformare radicala in arest. Cel mai tanar american condamnat pentru crima a devenit preot

Antena3 Antena3,
Transformare radicala in arest. Cel mai tanar american condamnat pentru crima a devenit preot

Barbatul care a fost cel mai tanar condamnat pentru crima in SUA, la numai 12 ani, a fost eliberat marti din inchisoare dupa 16 ani petrecuti in spatele gratiilor, informeaza AFP, potrivit. continuă pe Antena3

VIDEO. Un baiat american de 8 ani, cel mai tanar beneficiar al unui dublu transplant de maini

Un baiat american in varsta de opt ani, originar din Baltimore, a devenit cel mai tanar beneficiar al unui dublu transplant de maini.

Un baiat in varsta de 8 ani a devenit cel mai tanar beneficiar al unui dublu transplant de maini

Un baiat american in varsta de opt ani, originar din Baltimore, a devenit de curand cel mai tanar beneficiar al unui dublu transplant de maini, au anuntat marti medicii chirurgi din Statele Unite, informeaza dailymail. co. uk.

FOTO Un baiat in varsta de 8 ani a devenit cel mai tanar beneficiar al unui dublu transplant de maini

Un baiat american in varsta de opt ani, originar din Baltimore, a devenit de curand cel mai tanar beneficiar al unui dublu transplant de maini, au anuntat marti medicii chirurgi din Statele Unite, informeaza dailymail. co. uk.

Scandal international: Cel mai faimos leu din Zimbabwe, UCIS de un american, in timpul unei partide ILEGALE de vanatoare

Cel mai faimos leu dintr-un parc natural din Zimbabwe, Cecil, a fost omorat de un dentist american in cursul unei partide ilegale de vanatoare .

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Si nici macar nu este prea reusit

Un american din San Diego, Todd Fassler, a capturat un sarpe cu clopotei si a zis ca cel mai nimerit ar fi sa faca si un selfie cu reptila. Doar ca sarpele n-a fost de acord si l-a muscat. Si astfel, Fassler a.

Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android

Dupa ce a reusit sa doboare toate recordurile de profitabilitate pe iOS, recent lansatul Fallout Shelter se pregateste sa soseasca pe Android. Pentru foarte mult timp, Candy Crush Saga al celor de la King a fost cel mai profitabil joc disponibile pe platforme mobile gen iOS sau Android. Aceasta realizare era cu atat mai impresionanta [] Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

Atletul Ioan Sitoianu, argint la lungime la Tbilisi. A avut cel mai bun rezultat din cariera

Atletul roman Ioan Sitoianu a castigat, miercuri seara, medalia de argint in proba de lungime din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE) de la Tbilisi, cu cel mai bun rezultat din cariera -.

Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil

Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil in acest an a costat 529 euro pe ruta Iasi-Ljubljana capitala Sloveniei), iar cea mai scumpa rezervare facuta tot prin mobil a fost de 871 euro ruta Bucuresti - Washington, arata.

Caterpillar S40 e cel mai nou telefon de dat de pamant

Daca ati investit foarte multi bani in reparatii pentru telefoanele date de pamant, va puteti orienta catre noul Caterpillar S40. La cativa ani dupa ce au inceput sa-si faca un nume in domeniul terminalelor rezistente la socuri si intemperii, cei de la Caterpillar isi continua obiceiul de a lansa cate un nou smartphone in fiecare [] Caterpillar S40 e cel mai nou telefon de dat de pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )