Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un traseu montan, distrus pe doua roti in mai putin de doi ani. Trec pe langa noi ca rachetele

Adevărul Adevărul,
Un traseu montan, distrus pe doua roti in mai putin de doi ani. Trec pe langa noi ca rachetele

In nici doi ani, unul din cele mai apreciate trasee turistice din muntii Cindrel a fost distrus in proportie de 90% de motociclistii pasionati de enduro. Salvamontistii spun ca situatia se repeta in multe alte locuri, dar legislatia nu permite limitarea accesului pasionatilor de off-road. Ai caror reprezentanti spun ca lucrurile au o rezolvare simpla: panouri de informare. continuă pe Adevărul

Un traseu montan, distrus de motociclistii enduro in mai putin de doi ani. Trec pe langa noi ca rachetele

In nici doi ani, unul din cele mai apreciate trasee turistice din muntii Cindrel a fost distrus in proportie de 90% de motociclistii pasionati de enduro. Salvamontistii spun ca situatia se repeta in multe alte locuri, dar legislatia nu permite limitarea accesului pasionatilor de off-road. Ai caror reprezentanti spun ca lucrurile au o rezolvare simpla: panouri de informare.

Mitropolitul Clujului: Derapajele unor preoti nu inseamna ca Biserica este mai putin sfanta

Derapajele preotilor care calca pe de laturi nu inseamna ca Biserica este mai putin sfanta, a sustinut, marti, mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut.

VIDEO. Simona Halep, infrangere rusinoasa. A fost eliminata in mai putin de o ora din semifinala de la Toronto

Simona Halep, numarul doi in clasamentul mondial feminin, a fost invinsa sambata seara de ucraineanca Elina Svitolina cu un scor categoric, 6-1, 6-1, in semifinalele turneului de la Toronto, Canada.

Saloanele auto sunt tot mai putin interesante pentru marcile auto - De ce de la Frankfurt vor lipsi noua brand-uri

De la Salonul Auto de la Frankfurt vor lipsi noua marci ale caror vanzari totale reprezinta o cincime din masinile noi care se vand pe continent. Daca pana acum 2-3 ani rar o marca mare absenta de la Geneva, Paris sau Frankfurt, in prezent tot mai multe marci considera ca nu are rost sa investeasca milioane de euro in standuri la celebrele saloane. Marcile aleg evenimentele proprii separate sau unele mult mai dinamice.

Volkswagen ofera reduceri de 10.000 de euro clientilor care isi schimba masina cu una mai putin poluanta

Volkswagen le va oferi clientilor care vor sa isi schimbe masina diesel veche pana la 10. 000 de euro reducere la un model mai nepoluant, alaturandu-se altor producatori de masini intr-o initiativa de a reduce poluarea, scrie Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )