Libnet.ro
UNICEF

18:15

De ce trebuie sa demisioneze Victor Ponta?

Adevărul Adevărul,
De ce trebuie sa demisioneze Victor Ponta?

Intr-o declaratie pe facebook, Ponta declara ca nu vrea sa demisioneze, in ciuda faptului ca insusi presedintele Iohannis i-a cerut imperativ demisia. De ce greseste Victor Ponta? Imaginea publica a lui Ponta este in acest moment praf. Chiar domnia sa a declarat ca daca se va incepe urmarirea penala impotriva sa, nu poate sa guverneze explicand toata ziua ce este cu urmarirea penala. continuă pe Adevărul

Leul, in cadere dupa dosarul de coruptie in care este implicat Victor Ponta

Tensiunile politice generate dupa anuntul DNA privind urmarirea lui Victor Ponta intr-un dosar de coruptie au afectat cursul de schimb si costurile de imprumut ale Romaniei in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii.

Rovana Plumb: Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze. Premierul trebuie sa isi continue mandatul

Presedinta Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, considera ca Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze, declaratie facuta in contextul in care DNA a anuntat ca acesta este urmarit penal pentru mai.

PNL: Victor Ponta trebuie sa demisioneze imediat, acuzatiile impotriva sa sunt incompatibile cu functia de prim-ministru

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga cer demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru, si fac apel la seful Guvernului sa recurga la acest gest pentru a evita o criza politica. Victor.

Eugen Nicolicea: Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze pentru ca s-ar crea o instabilitate politica

Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, a declarat vineri seara, ca UNPR il sustine in continuare pe Victor Ponta in functia de premier. Exista riscul unei crize politice, sustine.

Eugen Nicolicea: Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze pentru ca s-ar crea o instabilitate politica (VIDEO)

Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, a declarat vineri seara, ca UNPR il sustine in continuare pe Victor Ponta in functia de premier. Exista riscul unei crize politice, sustine.

Mircea Geoana: Este singurul gest de minima onorabilitate in ceasul al 30-lea pe care Victor Ponta ar trebui sa-l faca in acest moment

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, a declarat vineri ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze din toate functiile pe care le detine. Nu exista decat un sigur raspuns decent.

Klaus Iohannis: Solicit DEMISIA lui Victor Ponta. Este o situatie imposibila pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa, ca solicita demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Astazi, DNA a comunicat.

VIDEO Sute de PSD-isti adunati in sedinta au votat sustinerea neconditionata a lui Victor Ponta pentru functia de premier si presedinte al PSD

In timp ce Victor Ponta este presat sa demisioneze, aproximativ 500 de social - democrati timsoreni au participat vineri dupa-amiaza la Conferinta Municipala a PSD Timisoara pentru alegerea noii conduceri a filialei locale a PSD. La sedinta condusa de presedintele interimar al PSD Timis, ministrul Sorin Grindeanu, s-a votat o rezolutie de sustinere neconditionata a lui Victor Ponta.

Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Sova. Lista celor 19 infractiuni de care este acuzat premierul. Iohannis ii cere demisia, Ponta refuza

Victor Ponta este urmarit penal in dosarul lui Dan Sova, pentru 19 infractiuni, savarsite in calitatea sa de avocat. De asemenea, DNA cere incuviintarea urmarii penale a lui Ponta, pentru conflict de interese, in calitatea sa de premier. Presedintele Iohannis i-a cerut lui Ponta sa demisioneze, iar premierul a refuzat.

Iohannis: Solicit demisia premierului Victor Ponta. Ponta: Doar Parlamentul poate sa ma demita. Un procuror DNA nu este deasupra Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Victor Ponta, dupa ce procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala. Ponta a refuzat, pe motiv ca doar Parlamentul il poate demite. in caz ca Ponta refuza in continuare sa demisioneze, presedintele Klaus Iohannis, potrivit Constitutiei, il poate suspenda din functia de prim-ministru, pentru ca este urmarit penal.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )