Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rovana Plumb: Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze. Premierul trebuie sa isi continue mandatul

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb: Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze. Premierul trebuie sa isi continue mandatul

Presedinta Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, considera ca Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze, declaratie facuta in contextul in care DNA a anuntat ca acesta este urmarit penal pentru mai. continuă pe Antena3

VIDEO Protest in Piata Victoriei fata de Victor Ponta: Jos, jos premierul mincinos

Peste doua sute de persoane s-au adunat, vineri, in fata Guvernului, si cer demisia premierului Victor Ponta. Protestul vine dupa ce procurorii DNA au inceput urmarirea penala pe numele prim-ministrului pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor.

Traian Basescu a postat un mesaj pentru Victor Ponta pe Facebook

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat pe Facebook un mesaj in care ii cere premierului Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului. Mesajul vine la cateva ore dupa ce premierul.

Stirea ca premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA a facut inconjurul lumii: Ce scriu cele mai importante publicatii straine

Stirea ca premierul Victor Ponta are calitatea de suspect in dosarul senatorului Dan Sova a facut inconjurul lumii. Publicatiile straine relateaza pe larg acuzatiile pe care procurorii DNA i le aduc sefului.

Daniel Savu - PSD: Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia. Domnul Iohannis s-a facut de ras (VIDEO)

Senatorul PSD, Daniel Savu, a declarat vineri seara, ca Victor Ponta nu are niciun motiv sa isi dea demisia din functia de prim ministru, doar pentru ca un procuror a deschis un dosar pentru fapte comise in.

Daniel Savu (PSD): Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia. Domnul Iohannis s-a facut de ras (VIDEO)

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat vineri seara ca Victor Ponta nu are niciun motiv sa isi dea demisia din functia de prim ministru, doar pentru ca un procuror a deschis un dosar pentru fapte comise in.

Rovana Plumb: Premierul Ponta trebuie sa isi continue mandatul. Politica se face in Parlament. Mi se pare suspect ca acest dosar apare in ziua in care PNL depune motiune de cenzura. Poate este o coincidenta

Rovana Plumb, presedinta Consiliului National al PSD, spune ca Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze. Declaratia vine in contextul in care DNA a anuntat ca premierul este urmarit penal pentru mai multe.

Rovana Plumb: E programat un Birou Politic National luni, la ora 14.00, dar e posibil sa ne vedem si mai devreme

Rovana Plumb a vorbit in cadrul emisiunii Romania, acum despre o posibila demisie a premierului Victor Ponta. Din punct de vedere procedural, Camera Deputatilor e cea care poate lua decizia intr-un fel sau altul.

Mircea Geoana: Este singurul gest de minima onorabilitate in ceasul al 30-lea pe care Victor Ponta ar trebui sa-l faca in acest moment

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, a declarat vineri ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze din toate functiile pe care le detine. Nu exista decat un sigur raspuns decent.

Presedintele Grupului SD din Parlamentul European: imi exprim deplinul sprijin pentru Victor Ponta si pentru Guvernul pe care il conduce

Presedintele Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, Gianni Pittella, sustine ca premierul Victor Ponta nu are niciun motiv sa demisioneze din fruntea Guvernului. Romania.

Liderul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European: imi exprim deplinul sprijin pentru Victor Ponta si pentru Guvernul pe care il conduce

Presedintele Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, Gianni Pittella, sustine ca premierul Victor Ponta nu are niciun motiv sa demisioneze din fruntea Guvernului. Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )