Libnet.ro
UNICEF

16:15

Trei dintre traficantii de arme din reportajul Sky News, arestati preventiv (VIDEO)

B1 B1,
Trei dintre traficantii de arme din reportajul Sky News, arestati preventiv (VIDEO)

Trei dintre cei cinci asa-zisi traficanti de arme din reportajul Sky News au fost arestati, informeaza B1 TV. Decizia judecatorilor nu este una definitiva si, cel mai probabil, ea va fi contestata de avocati. continuă pe B1

Trei dintre traficantii de arme din reportajul Sky News, retinuti de DIICOT. Jurnalistii britanici le-au cerut protagonistilor sa vorbeasca in romana, chiar daca limba lor materna e maghiara (VIDEO)

UPDATE 11:47: Jurnalistii de la Sky News le-au cerut in mod expres traficantilor de arme sa vorbeasca in timpul filmarilor in limba romana, chiar daca limba lor materna este.

Unul dintre traficantii de arme din reportajul Sky News a fost retinut (VIDEO)

Unul dintre cei trei barbati vizati in dosarul deschis dupa reportajul Sky News a fost retinut, informeaza Mediafax. Au fost reaudiati toti inculpatii, iar fata de clientul meu, domnul Pantics.

Traficantii de arme din reportajul Sky News au fost eliberati

Cei patru suspecti audiati miercuri noaptea la DIICOT in dosarul presupusului trafic de arme prezentat de televiziunea britanica Sky News au fost lasati in libertate de procurori. De asemenea,.

Intermediarul cu traficantii de arme din reportajul Sky News recunoaste: Toate personajele din acest documentar sunt fictive. Am primit o remuneratie pentru actorie (VIDEO)

Intermediarul cu cei doi romani asa-zisi traficanti de arme care au participat la materialul Sky News a oferit declaratii despre modul de desfasurare si despre realizarea reportajului respectiv, arata B1 TV.

Doi dintre traficantii de arme din reportajul Sky News au fost retinuti (VIDEO)

UPDATE:Procurorii DIICOT l-au retinut si pe Levente Patics, informeaza Digi24. El si Atilla Szaba Pantics sunt urmariti penal pentru complicitate la comunicarea de informatii false, constituire de grup.

Romanul care a jucat rolul traficantului de arme in reportajul Sky News a fost RETINUT. Cel mai probabil, vor fi retinuti si ceilalti doi inculpati. Ancheta DIICOT ar putea fi extinsa asupra jurnalistilor britanici

Procurorii DIICOT l-au retinut pe unul dintre actorii care au jucat in reportajul Sky News, Attila Szabo Pantics. Ceilalti doi sunt inca in ancheta si risca retinerea. Investigatiile s-ar putea extinde prin comisie rogatorie, jurnalistul britanic Stuart Ramsay riscand inculparea - surse .

Presupusii traficanti de arme din reportajul Sky News, lasati in libertate. Stuart Ramsey, pe Twitter: Este adevarat! Pur si simplu nu va convine

Presupusii traficanti de arme care apar in reportajul facut de postul de televiziune Sky News au fost lasati in libertate, in urma audierilor care au durat pana tarziu in noapte.

in satul de bastina al traficantilor romani din reportajul Sky News: Chiar au fost aia din Marea Britanie aici?

La 25 de kilometri de Bistrita, la capatul unui drum izolat, gasim Jeica, un sat cu nici o suta de locuitori, toti trecuti de 60 de ani, unde s-a filmat documentarul Sky News, in care se arata ca.

Trei barbati care apar in reportajul Sky News, retinuti de DIICOT

Procurorii DIICOT au retinut, in cursul zilei de ieri, trei barbati care apar in reportajul realizat de televiziunea britanica Sky News despre un presupus trafic cu arme, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul institutiei.

100 de minute: Reactia intermediarului din reportajul Sky News. Au spus ca filmeaza un documentar, cu personaje fictive

Perchezitii de amploare au avut loc in acesta noapte in sapte locatii din Bistrita Nasaud si Targu Mures, in dosarul traficului de arme deschis de DIICOT dupa ancheta celor de la Sky.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )